avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
oanamara a scris:

Da, eu sunt din piatra neamt . Te duci de sambata? Mai sunt si alti colegi? Cam cat costa?

Ori sambata dar nu prea tarziu, ca sa te poti linisti, relaxa, odihni..ori vineri seara...eu as opta pentru vineri seara, dar o sa decid si in functie de variabila gasirii unei persoane cu care sa ma cazez...iesi mai bine la pret pe camera dubla decat pentru single.
Iar ca idee despre preturi [ link extern ]
stie cineva daca au mai aparut modificari ale Legii 567/2004 in 2013? ultimele pe care le gasesc pe net sunt cele din 25 07 2011
si eu am lg 567/2004 cu ultimile modificari tot din 05/07/2011,iar 304/2004 este actualizata din 24/05/2012 (a intrat in vigoare la 15/02/2013 prin lg 76/2012)aceasta este varianta pe care am gasit-o eu si hotararea 387din 22/09/2005

cand o sa aflam locatia unde se va tine concursul si cum? o sa apara pe site-ul SNG-ului? sau cum se procedeaza?poate ne spun si noua cei care au mai fost,multumim
Locatia unde se desfasoara examenul se va face publica cu cateva zile inainte de examen. cred ca pe un miercuri inainte de examen cel mai sigur...
În data de 22 iulie 2013 s-a finalizat perioada de înscriere la concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri, care se va desfășura la data de 1 septembrie 2013.
Pentru cele 120 de locuri scoase la concurs s-au înscris 1533 de candidați (aproximativ 13 candidati pe loc).

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)