avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Buna! eu sunt noua pe aici,si as vrea sa va intreb: voi ati avut timp sa acoperiti toata materia?pe ce anume ati pus accentul cel mai mult? indeosebi la penal si organizare, unde mie mi se pare mai greu
Legile privind organizarea judiciara de unde le-ati luat?Ma apuc sa imi fac documentatia pentru anul viitor si vreau sa am tot ce trebuie si sa fie actuale .Va multumesc!
Buna! Va rog daca are cineva Legile privind organizarea judiciara actualizate la zi sa mi le trimite-ti si mie la dobrea_roxana@yahoo.com. Va multumesc si bafta la invatat!
am sunat la csm si nu e nevoie de un motiv pt a te retrage si-mi returneaza taxa in 30 zile. am fost si am intrebat de salariu mi s-a spus ca un arhivar are salariu de 1000 lei fiind pe cea mai joasa treapta de salarizare; un debutant are salariu de1500 lei si 1800 dupa. daca iei examenele pt fiecare treapta ajungi la 2300 si grefier sef 2800lei. cam asta e tot ce stiu. astea sunt salriile de parchet de pe langa.....; la instanta sunt mai mari cu 5%. va doresc succes in continuare
Parerea mea pt cei care vor sa se pregateasca pt anul urmator este ca ar trebui sa incepeti cu materia de la pr civ si pr penala iar organizarea jud sa fie ultima pb.in primul rand vor mai fi schimbate aceste legi iar in al doilea rand 2 saptamani de invatat la organiz e mai mult decat suficient.spor!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)