avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Oameni buni, unde scrie ca interzisii judecatoresti si condamnatii POT FI MARTORI,fie si prin conventia partilor?
Eu n-am aprofundat procedura noua si stiam ca e gresit dupa cea veche.Acum am citit si art.din noua procedura si scrie clar: "nu pot fi acultati caa martori....."bla bla.....iar alin 2 "partile pot conveni sa fie ascultate pers.de la pct 1-3.Or,interzisii si condammnatii sunt la alin 4,5....deci nu se poate conveni sa fie ascultati!!!!
begonia25 a scris:

rosa_weigand a scris:

Daca face cineva contestatie pt atributiile procurorilor sa-mi ziceti si mie, eu inca nu-mi dau seama cum o sa am acces la fax. N-am trimis fax de prin anul 2 de facultate (acum vreo 4-5 ani) nu-mi amintesc cum se face si atunci eram la birou la practica.

Fax de la posta poti trimite...posibil sa platesti cativa lei...
eu nu am probleme cu acest subiect...eu cu martorii...am inteles total pe dos intrebarea si am scris doar interzisii si aia cu marturia mincinoasa...nu mi-am dat seama ca e in lipsa...cand de fapt scria clar...ata ete!neantetia costa!

Prin faptul ca au spus "in lipsa conventiei nu pot fi ascultati" eu inteleg ca prin conventie POT fi asculati.Iar codul spune ca NU.....
Pe asta chiar o contest.
Eu zic ca merita sa contestam orice formulare ciudata sa se invete minte alta data sa se exprime romaneste.

Rosa depun eu contestatie si pe atributiile procurorilor.Dar ar trebui sa fim mai multi ca asa o sa spuna ca din 1500 de candidati s-au aflat 2-3 tampiti care n-au inteles.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
ContSters269736, utilizator
cristina1990 a scris:

Eu din pacate nu voi reusi sa iau peste 5 la procedura penala, organizarea mi s-a parut fff usoara iar la civil la subiectul doi nu i-am trecut pe toti deoarece am inteles gresit cerinta iar la sub.3 am pus ca idioata si \"data pronuntari sentintei\"....sunt dezamagita de mine ca nu am putut sa imi amintesc la penal multe lucruri(pur si simplu am avut impresia ca nu am citit nimic la penal). Toata stima pentru cei care vor reusi sa ocupe cele 120 de locuri.

Ti-ai calculat? Daca ai gresit doar atat ai sanse.
La procedura se scade 0.10 din punctajul de 1.50 pentru orice ai scris in plus.....deci ai 1.40...NU-I ASA?

monia1977 a scris:

Cristina1990... credeam ca numai mie mi s-a intamplat sa inteleg „gresit”??? subiectul cu martorii de la civil. Toata seara am citit si recitit subiectul si apoi alin 2 din articol. Io cred ca e gresit baremul incluzandu-i si pe interzisi si condamnati. Mai sunt persoane care cred asta.... ori sunt prea obosita si nu gandesc bine ori au gresit ei

Contestam.Bine ca ai remarcat.Eu am ramas muta cand am auzit ca e posibil de la o candidata si am zis ok....s-o fi modificat dar ce ce n-am observat modificarea?!!!
Hai,capu'sus si scrieti contestatiile nu va dati batuti asa usor.Inca nu stim ce note s-au luat si trebuie luptat pentru fiecare punct.:hammer:
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
ContSters269736, utilizator
bobicu a scris:

A formulat cineva contestatie la barem????

DAAA!!!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)