rosa_weigand a scris:
Daca face cineva contestatie pt atributiile procurorilor sa-mi ziceti si mie, eu inca nu-mi dau seama cum o sa am acces la fax. N-am trimis fax de prin anul 2 de facultate (acum vreo 4-5 ani) nu-mi amintesc cum se face si atunci eram la birou la practica.
Fax de la posta poti trimite...posibil sa platesti cativa lei...
eu nu am probleme cu acest subiect...eu cu martorii...am inteles total pe dos intrebarea si am scris doar interzisii si aia cu marturia mincinoasa...nu mi-am dat seama ca e in lipsa...cand de fapt scria clar...ata ete!neantetia costa!
Eu din pacate nu voi reusi sa iau peste 5 la procedura penala, organizarea mi s-a parut fff usoara iar la civil la subiectul doi nu i-am trecut pe toti deoarece am inteles gresit cerinta iar la sub.3 am pus ca idioata si \"data pronuntari sentintei\"....sunt dezamagita de mine ca nu am putut sa imi amintesc la penal multe lucruri(pur si simplu am avut impresia ca nu am citit nimic la penal). Toata stima pentru cei care vor reusi sa ocupe cele 120 de locuri.
Cristina1990... credeam ca numai mie mi s-a intamplat sa inteleg „gresit”??? subiectul cu martorii de la civil. Toata seara am citit si recitit subiectul si apoi alin 2 din articol. Io cred ca e gresit baremul incluzandu-i si pe interzisi si condamnati. Mai sunt persoane care cred asta.... ori sunt prea obosita si nu gandesc bine ori au gresit ei