avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Eu nu mai am putere sa explic nimic....oi fi batuta in cap...nu-i exclus.Cu buna stiinta nu i-am trecut si pe acestia pt.ca stiam ca niciodata nu pot fi....si am crezut ca intrebarea verifica daca ii stim doar pe cei care pot fi martori prin conventie.....nu si pe cei care nu pot fi deloc....
Defectul meu profesional de filolog ca rastalmacesc toate cuvintele ...
Si evident nimeni n-o sa inteleaga ce contest eu de fapt....
Oricum,am gresit altele cu punctaj mai mare....Si nu-i o tragedie ca nu reusesc pentru ca nici nu m-am pregatit si nici nu mi-am dorit ...dar m-am inscris de nevoie.Imi pare rau pentru cei care v-ati pregatit si ati pierdut pe formularile astea....clare pt.majoritatea covarsitoare.
Raluca,felicitari!Cu peste 8 imposibil sa n-ai sanse.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
ContSters269736, utilizator
Lavinia, ce spui tu nu e corect, adica eu STIAM la ala...ba chiar ma tenta sa mai scriu cateva, si asta cu toate ca la alte subiecte nu stiam asa de bine. Nu este corect sa te intrebe de ce ploua vara, si apoi sa zica ca ei vroiau de fapt sa stie de ce ploua intr-o anumita zi de vara. Si eu am inteles CE se cere, atributiile. Nu am inteles ca vor unele anume. Acum daca ei or sa despice firul in 4 sa zica ca alea care nu sunt acolo nu ii interesau pt ca nu sunt atributii, sunt functii, e alta treaba.
Iar de zis ca nu aveam alta materie in tematica din care sa rezulte....pai chiar daca dadeam la organizare subiectul ala, organizarea e complementara cu CPP care primeaza, deci daca scrii din procedura penala nu vad de ce nu ar fi general corect. Greseala lor a fost ca intrebarea era prea deschisa/usoara, si daca aveai o idee cat de cat de rolul procurorilor si al MP puteai sa dai raspuns.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
rosa_weigand, utilizator
Rosa, aproximativ in felul asta am motivat si eu.Argumentul lor va fi acela ca noi trebuia sa deducem logic de unde anume ni se cere,ca nu poti scrie la OJ atributii specifice procesului penal....
Totusi....fiindca nici cele din penal nu sunt gresite ar putea face o derogare sa le puncteze macar partial.
Acum.....toti interpretam in favoarea noastra....Nu ne omoara nimeni daca ne exprimam punctul de vedere...
Mai, eu daca interpretam subiectiv, la cat de mult imi doream sa iau, incercam sa desfiintez vreo 30-40% din barem. Eu sunt destul de sigura ca nu iau, dar chiar si asa, dpdv logic, nu poate fi baremul mai restrictiv decat cerinta si sa se pretinda ca a existat corectitudine. Si da, stiam materia asta, celelalte 2 au fost buba, dar la asta ar trb sa iau 9.
8 este 8 -ul meu subiectiv....cine stie cine ajunge sa imi corecteze lucrarea. Sunt suparata pe mine pt ca am invatat si nu am reusit mai mult , la penal am gresit un adev-fals din pura neatentie:( eu chiar imi doresc mult sa intru, dar tine si de ce au facut ceilalti...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)