avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Despre ce modificari este vorba mai exact in CPP? Sunt multe? Are cineva un link unde pot vedea care sunt acele modificari?!Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2013
ximi19, utilizator
Cred ca am gasit raspunsul -
Prin publicarea sa in M. Of. 89/2013, Legea 2/2013 - privind unele măsuri pentru degrevarea instantelor judecatoresti, precum si pentru pregatirea punerii in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civila – produce modificari si in Codul de Procedura Penala la articolele: Art. 281, Art. 282, Art. 29, Art. 55, Art. 56, Art. 57, Art. 58, Art. 60, Art. 61., Art. 611, Art. 3859, Art. 38510a., Art. 38515.
Sunt cateva articole....e bine:D M-am linistit.
Dar nu ai de ce să te chinui;îl cumperi actuallizat cu ultimele modificări;ți-am zis și în mesajul anterior că ultima modificare este cea adusă de legea privind degrevarea instanțelor judecătorești din februarie 2013.
Plus că-l găsești în librării și mai ales în librăriile curților de apel actualizat la zi, dacă locuiești într-un oraș unde este curte de apel; și costă 16 lei.Iar dacă îl vrei actualizat online urmărești tot timpul site-ul juridice secțiunea monitoare Oficiale, iar acolo dacă te uiți găsești toate modificările;și încă ceva, orice text vei scrie în calculator, să-l scrii cu diacritice, ca să te familiarizezi cu aceasta, căci la probele practice de calcultor organizate la nivelul Curților de Ape l așa se cere.
Mulţumesc mult, Stirbat. Sunt nouă aici şi am multe de învăţat de la voi. Vă mulţumesc pentru disponibilitate.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)