avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
De curiozitate aștept rezultatele.
Medcar, te rog să fii mai concret în legătură cu cu textul care avea foarte multe semne; adică te referi la diacritice-adică erau foarte multe cuvinte de scris cu ş, ţ sau â sau la altceva de exemplu. Te rog fii mai concret.
ximi19 a scris:

In ce sedinta ai vazut pe site-ul CSM-ului ca s-a aprobat scoaterea unor posturi de grefieri la Curtea de Apel Brasov? Daca CSM-ul a aprobat , posturile se vor scoate.

Aşa am spus şi eu, că dacă CSM-ul aprobă un post cu siguranţă CA sau PCA din oraşul respectiv trebuie să-l scoată la concurs-. Însă nu ştiu care or fi regulile de ordine interioară, că un post aprobat de CSM anul trecut ,în vară, nici acum nu l-au scos la concurs.Nu ştiu ce să zic, că tot m-am uitat să găsesc o lege, un regulament, să văd dacă se impune o perioadă de timp în care ei au obligaţia să-l scoată la concurs din momentul aprobarii, dar n-am gasit nimic.
Din pacate, nici eu nu cunosc in cat timp se scot posturile de grefieri cerute de Curtiile de Apel si aprobate ulterior de CSM...se pare totusi ca difera de la Curte la Curte. De exemplu Curtea de Apel Suceava a scos imediat locurile aprobate de CSM in sedinta de pe 21 martie...apoi pe 28 martie CSM a aprobat si 26 de posturi de grefieri pe studii medii si 1 pt studii superioare care inca nu s-au publicat pe site-ul CA Bucuresti. Poate a fost o exceptie, vreau sa cred ca ce aproba CSM-ul mai devreme sau mai tarziu tot se vor scoate.
ximi19 a scris:

Din pacate, nici eu nu cunosc in cat timp se scot posturile de grefieri cerute de Curtiile de Apel si aprobate ulterior de CSM...se pare totusi ca difera de la Curte la Curte. De exemplu Curtea de Apel Suceava a scos imediat locurile aprobate de CSM in sedinta de pe 21 martie...apoi pe 28 martie CSM a aprobat si 26 de posturi de grefieri pe studii medii si 1 pt studii superioare care inca nu s-au publicat pe site-ul CA Bucuresti. Poate a fost o exceptie, vreau sa cred ca ce aproba CSM-ul mai devreme sau mai tarziu tot se vor scoate.

Aşa este. ªi mie imi este greu sa cred ca cei abilitaţi sa scoata postul la concurs au opţiunea de a nu-l scoate, cu toate ca exista o hotarare a CSM-ului in acest sens. Probabil ca nu sunt condiţionaţi de o anumita perioada de timp. Numai aşa se explica intarzierea aceasta sau ma rog aşa mi-o explic eu...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)