avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum calculez caldura la un apartament cu radiatoare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum calculez caldura la un apartament cu radiatoare motate in balcoane?

Buna ziua.
Intrebarea mea este identica cu cea din titlu. Care ar fi formula de calcul si baza legala a acesteia. Mentionez ca blocul are 40 de aprtamente din care 3 sunt debrasate de la instalatia de incalzire. Nu suntem contorizati cu repartitoare.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: darida , utilizator 21:10, 18 Decembrie 2014
Mai este problema rezistentei termice a peretilor din balcon. Nu e tot una sa modifici instalatia in interiorul initial al apartamentului, unde se cunostea rezistenta termica a peretelui exterior, la proiectarea instalatiei sau intr-un balcon inchis ulterior. Cata caldura se pierde prin peretii balconului inchis, cine a evaluat energetic problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul intretinerii la apartamente modificate rlemnaru rlemnaru Am o situatie la un apartament de 2 camere… am modificat apartamentul, in sensul ca am desfiintat balconul si am mutat bucataria in balcon. Astfel, ... (vezi toată discuția)
Introducere costuri suplimentare caldura ady_1967 ady_1967 Buna ziua! Sunt administrator de bloc in Timisoara, bloc turn! As avea rugamintea sa ma ajutati cu o problema si anume : unii proprietari si-au desfiintat usa ... (vezi toată discuția)
Determinare set si calculare set pentru apartamente fara repartitoare cristinasta cristinasta BUNA SEARA AM SI EU O PROBLEMA: AM INTELES CA DETERMINAREA SET PENTRU APARTAMENTELE FARA REPARTITOARE ESTE OBLIGATORIE CONFORM UNUI ORDIN NUSTIUCARE. OK. IN ... (vezi toată discuția)