La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu data de 1 februarie,fara a mai sta in preaviz.Azi am sunat angajatorul sa-mi spuna cand primesc decizia de incetare a activitatii si mi-a zis sa-mi fac alta cerere de demisie,dar cu art 81 pct 7,avand in vedere cele intamplate,eu nu am siguranta ca el chiar va renunta la preaviz,dupa ce primeste cererea de demise cu art 81 pct 7 ar putea sa ma ponteze absenta si sa-mi incheie activitatea cu indisciplinar.
1.Daca raman cu cererea de demisie cu art 81 pct 8,fara sa mai stau in preaviz ce se poate intampla?
2. Daca fac cererea cu art 81 pct 7 ( care o anuleaza pe prima),ce se poate intampla in defavoarea mea?
Multumesc!
Deci,mi-am dat demisia cu art 81 alin 8,cu data de 1 februarie ,fara a mai sta in preaviz,azi 11 februarie am primit prin posta de la angajator o adresa in care imi scrie ca angajatorul a luat la cunostinta cererea mea de demisie si sunt obligata ca incepand cu data azi sa fac preavizul de 20 zile lucratoare,preaviz care incepe sa curga de la data primirii adresei,apoi CIM va fi incetat cu art 81 alin1.
1.Sunt obligata sa stau in preaviz?Daca da,ce se intmpla cu zilele de la1 februarie pana azi?
2. De ce preaviz 20 zile lucratoare,daca eu in CIM am 15 zile,am fost 3 ani in concediu crestere copil si nu am semnat un act aditional referitor la modificarea facuta?
3.Daca nu fac preavizul imi inchid cartea de munca cu indisciplinar?
Explicati angajatorului ca incetarea c.i.m. in baza art.81 alin.8 C.mun. nu presupune efectuarea unui preaviz ... in rest, parerea mea este ca, nu are relevanta ce ati primit dvs ...
La ITM s-a uitat in calculator si nu mi-a inchis CIM,figurez ca angajata.Intre timp am facut cerere agajatorului sa-mi elibrereze,actele de la dosarul personal,cf HG 500/2011,art 8 alin 3 (vroiam sa vad daca imi trimite decizia de incetare a activitatii,daca mi-a incetat activitatea).
1.Cele 15 zile in care angajatorul este obligat sa-mi elibereez documentele sunt zile lucratoare sau calendaristice?
2.Luand in considerare ca angajatorul considera perioada de preaviz din moment ce nu mi-a incetat activitatea,cu ce data o considera cu 1 februarie sau cu 11 februarie cand am primit prin posta de la angajator o adresa in care imi scrie ca angajatorul a luat la cunostinta cererea mea de demisie si sunt obligata ca incepand cu data 11 sa fac preavizul de 20 zile lucratoare,preaviz care incepe sa curga de la data primirii adresei,apoi CIM va fi incetat cu art 81 alin1?
3.Voi fi pontata absenta in perioada aceasta,dar risc sa fiu anchetata disciplinar?
Cererea de demisie am facut-o in data de 30 ianuarie,iar demisia cu 1 februarie,in care am specificat fara preaviz,a fost trimisa prin posta,nu au vrut s-o primeasca pe 1 februarie (am facut greseala sa ii anunt si verbal ca le trimt demisia cu 1 februarie) si a primit-o portarul in 4 februarie. Acum ei zic ca nu au primit demisia mea in timp real cu 1 februarie.
Demisie
halunga
Buna ziua ,am nevoie de ajutor. Vreau sa dau demisia maine,adica maine lucrez si poimaine nu ma mai duc! Exista asa fel de demisie ? (vezi toată discuția)