Am reclamat sustragerea din casa a unui card impreuna cu hartia pe care era scris codul PIN .De pe card s-au extras toti banii,evident fara voia mea,proprietarul.
Ce organ cerceteaza acest furt ?
DIICOT pentru retragerea de bani, parcheltul de pe langa judecatorie pentru furt: [ link extern ]
Tipul a furat dintr-o masina cu geamul deschis o geanta in care se aflau bani si un card+pin.
Multumesc,este o situatie asemanatoare.Stie cum va cineva daca DIICOT ar putea avea acces(daca mai exista,de fapt) inregistrarile cu persoana care a scos banii de la bancomat-dupa 2 ani?Asta pentru ca plangerea a fost dirijata de procuror la circa de politie din cartier si nu a cerut nimeni nimic atunci!
Eu v-am spus ca era bine sa sesizati organul aratat de mine tocmai ca sa nu dureze 2 ani pana sa aflati de ce v-am spus asa.
Observ ca tot nu ati inteles...
Insa, dupa 2 ani probabil ca nu se va mai putea face nimic...
Macar sa ii ajute ceea ce am scris pe cei care vor avea probleme in viitor...dar sa nu astepte 2 ani...
vreau sa va spun ca plangerea a fost facuta acum 2 ani fara cateva luni dar cercetarile au fost facute de o circa de politie.
S-au pronun tat pentru ,,neinceperea urmaririi penale" abia acum.
Deci nu cred ca suntem noi vinovatii...
Furt bani de pe card
zsorox
Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)