avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine cerceteaza o reclamatie privitor la furt de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine cerceteaza o reclamatie privitor la furt de pe card electronic?

Am reclamat sustragerea din casa a unui card impreuna cu hartia pe care era scris codul PIN .De pe card s-au extras toti banii,evident fara voia mea,proprietarul.
Ce organ cerceteaza acest furt ?
In acest caz probabil ca nu au constatat existenta unei infractiuni.
Intrebarea mea era daca a fost legal ca cercetarile sa fie facute de politie si nu de DIICOT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card zsorox zsorox Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)
Traseul unui dosar penal? alex234 alex234 ma intereseaza care e traseul unui dosar penal? mi-a fost intocmit un proces verbal pentru furt din magazin (suma 50 ron achitata magazinului) de catre ... (vezi toată discuția)