De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. →
Eu am depus in instanta raspunsul oficial al unei crese de stat ,aflata in subordinea primariei sectorului 3 , prin care mi s-a imterzis expres sa vad copilul la cresa, si asta dupa ce aceiasi cresa a emis in timpul procesului , la cererea instantei un raport din care rezulta ca, de aproape un an decand copilul este inscris la cresa am fost acolo zi de zi.
Atat o instanta de fond cat si una superioara au ignorat pur si simplu raspunsul cresei, introducandu-l probabil in categoria normalului.........
Din ce spuneti dv nu prea sunt sanse.
Ati incercat sa dati in judecata direct gradinita?
Daca si asta pica ce ne mai ramane de facut?
Va multumesc pt raspunsuri
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu trebuie sa cereti neaparat schimbarea programului de vizitare din vechea hotarare.
avocat Claudiu Lascoschi
Dorinta mea de a schimba programul de vizitare rezulta din faptul ca nu il mai pot vedea pe cel mic zilnic.Din experienta dv. credeti ca s-ar putea obtine macar 1 ora/2 zile si in timpul saptamanii? (pe linga cele 2 weekend-uri)
Singura cale este sa solicitati instantei modificarea programului de vizitare minor, avand in vedere ca fiul dvs a crescut, solicitati un program care sa va permita sa il puteti vizita si la gradinita.Este normal ca nu va permite gradinita acest lucru si asta inseamna ca atat fiul dvs, cat si alti copii sunt in siguranta acolo.Multa bafta!