Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez.
Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de vechimea in munca.
De ce in momentul in care modific salariul negociat,(sporul de vechime ramanand acelasi in %), in RAPORT PE SALARIAT se vede ca incepand cu data de se modifica salariul si evident si suma pentru sporul de vechime,(acelasi spor in %) , dar se modifica suma si la salariul avut inainte unde sporul de vechime era acelasi(in %) si evident suma pentru sporul de vechime trebuia sa fie mai mica atata timp cat salariul era mai mic??#-o.
Va multumesc pentru timpul acordat si va rog daca puteti sa ma lamuriti.
Cand deschideti programul Revisal, ce varianta de program va arata ca aveti?
Ar trebui sa aveti 5.0.8.033.
Daca aveti o alta varianta actualizati-va revisalul.
Din ceea ce imi descrieti dvs, cred ca aveti 5.0.8.022. Daca imi aduc bine aminte aceasta era penultima. Genul acesta de problema pe care il aveti l-am comunicat celor de la Teamnet la sfarsitul lui decembrie 2011 si, probabil avand si alte sesizari, au modificat varianta de Revisal 5.0.8, astfel incat acum apare sporul in felul descris de freeelis.
Pe calculator am versiunea 5.0.8.019. Am inteles ca ultima varianta din 2011 s-a descarcat diferit pe calculatoare. Pe unele versiunea care imi apare mie iar pe altele versiunea de care aminteati, adica 5.0.8.033. Deci mie in Raport imi apare salariul (in coloana lui) si sporul in suma lei ( in coloana alaturata) chiar daca il introduc ca %. Aceasta suma se aduna cu salariul, iar in partea de sus a raportului, unde imi apar datele despre contract (nr, data, tip, durata, data inceperii,salar) imi apare salariu+sporuri (lei) unde apare totalul (salariul +suma cuvenita pentru sporul in % aplicat salariului respectiv).
Pai si daca as descarca-o din nou, varianta cf HG 500 in calculatorul meu se va instala tot 5.0.8.019 ( am inteles ca se descarca diferit, in functie de calculatoare)