avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce cand modific salariul in Revisal, suma cuvenita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce cand modific salariul in Revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior?

Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez.
Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de vechimea in munca.
De ce in momentul in care modific salariul negociat,(sporul de vechime ramanand acelasi in %), in RAPORT PE SALARIAT se vede ca incepand cu data de se modifica salariul si evident si suma pentru sporul de vechime,(acelasi spor in %) , dar se modifica suma si la salariul avut inainte unde sporul de vechime era acelasi(in %) si evident suma pentru sporul de vechime trebuia sa fie mai mica atata timp cat salariul era mai mic??#-o.
Va multumesc pentru timpul acordat si va rog daca puteti sa ma lamuriti.
Cel mai recent răspuns: geo123 , utilizator 16:31, 8 Aprilie 2014
Cand deschideti programul Revisal, ce varianta de program va arata ca aveti?
Ar trebui sa aveti 5.0.8.033.
Daca aveti o alta varianta actualizati-va revisalul.
Din ceea ce imi descrieti dvs, cred ca aveti 5.0.8.022. Daca imi aduc bine aminte aceasta era penultima. Genul acesta de problema pe care il aveti l-am comunicat celor de la Teamnet la sfarsitul lui decembrie 2011 si, probabil avand si alte sesizari, au modificat varianta de Revisal 5.0.8, astfel incat acum apare sporul in felul descris de freeelis.
Pe calculator am versiunea 5.0.8.019. Am inteles ca ultima varianta din 2011 s-a descarcat diferit pe calculatoare. Pe unele versiunea care imi apare mie iar pe altele versiunea de care aminteati, adica 5.0.8.033. Deci mie in Raport imi apare salariul (in coloana lui) si sporul in suma lei ( in coloana alaturata) chiar daca il introduc ca %. Aceasta suma se aduna cu salariul, iar in partea de sus a raportului, unde imi apar datele despre contract (nr, data, tip, durata, data inceperii,salar) imi apare salariu+sporuri (lei) unde apare totalul (salariul +suma cuvenita pentru sporul in % aplicat salariului respectiv).
Mai descarcati-o inca o data pe cea mai noua 5.0.8.033. Ulterior nu veti mai avea astfel de probleme
Pai si daca as descarca-o din nou, varianta cf HG 500 in calculatorul meu se va instala tot 5.0.8.019 ( am inteles ca se descarca diferit, in functie de calculatoare)
Asa este .. cred ca se instaleaza diferit pe calculatoare ... eu am generat de proba ceea ce ati spus dvs si nu-mi modifica nimic cum sustineti dvs...

Alte discuții în legătură

Diferente revisal codul muncii Olga27 Olga27 Buna ziua, Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)