avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine suporta comisioanele pt.incasarea intretinerii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine suporta comisioanele pt.incasarea intretinerii prin banca?

O parte dintre proprietarii din asociatie platesc intretinerea prin banca.Cui se repartizeaza comisioanele bancare care se retin pt.aceste incasari,tuturor locatarilor sau doar celor care au facut platile?
Am actionat in instanta asociatia de proprietari fiindca imi trecea pe lista de plata comisionul pe care banca i-l percepea si actiunea mea a fost admisa.

Dosar nr 2898/245/2021 de la judecatoria Iasi. Hotararea a ramas definitiva.
Prin urmare, comisioanele pe care banca le percepe asociatiei de proprietari nu pot fi distribuite doar la cei ce fac plati electronice ci la toti locatarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cota indiviza/ cheltuieli pe beneficiar MamicaMaria MamicaMaria Fata mea imi achita de citeva luni sumele din lista de intretinere prin virament bancar. Viramentul pleaca de la Raiffeisen unde are ea contul spre CEC bank ... (vezi toată discuția)
Comisioane banca incasari si plati (asociatie proprietari) Almaris Almaris Am o nelamurire legata de comisioanele percepute de banca la care asociatia are deschis cont. Mai exact modul de repartizare a acestora pe lista de plata. ... (vezi toată discuția)
Comision bancar marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cine trebuie sa platesca comisionul aferent de depunere si de incasare, in cazul in care un proprietar face plata ... (vezi toată discuția)