De-ale
fotbaliatorilor
Un fotbalist oltean - despre care se zice ca e talentat la fotbal dar atat - a fost intrebat in vestiar daca s-ar muta intr-un bloc-notes. “Bineinteles, cum sa nu locuiesc intr-un bloc-notes daca imi da clubul asa ceva?!” a raspuns el. Altadata, intr-o zi de august, le-ar fi spus colegilor in vestiar: “Bai, cine dracu’ mai e, ma, si Canicula asta, ca am vazut la televizor ca face victime multe, omoara oameni?”
Un jucator care a fost luat de Dinamo in pregatire sezonul trecut le avea pe ale lui: colegii isi amintesc ca el a fost, probabil, singurul jucator din lume, care ar fi inghitit toate supozitoarele primite de la medicul echipei, spre stupoarea celor care stiau ca astfel de medicamemte se iau pe alta cale. In plus, pe cand era jucator la CS Mioveni, se pregatea de mesele copioase de dupa Paste, spunandu-le colegilor ca pot consuma cate oua vopsite vor. „Nu va fac, ba, rau, stati linistiti!“, ii asigura, pe un ton superior. Intrebat de ce, mijlocasul a socat cu raspunsul: „Sunt oua sfintite!“. „Am ras, credeam ca ne ia la misto, dar el era cat se poate de serios“, a povestit un coleg.
Greu pot fi uitate celebrele “perle” ale unui fost mare fotbalist: “Nu putem sa ne ascundem dupa unghii”, “Trebuie sa ne fie bine ca sa nu ne fie rau” sau…”ai, n-ai mingea, dai la poarta”!
Sursa:
[ link extern ]