Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ!
Partaj voluntar, facut de un notar?
Partaj judiciar, incheiat prin HJ?
Optez pentru primul!
Haideti sa speculam lacuna din lege....
va multumesc frumos pentru raspunsurile oferite . as mai avea o intrebare cu referire la partaj . cum e mai indicat sa il faci ? intre rude (tata - fiu) sau intre persoane care nu au nicio relatie de rudenie ?
N-are importanta.Eu am cedat(partajat )partea mea sotului meu, fata a primi o sulta(despagubire)in loc.Doar ca la divort nu voi mai putea solicita impartireA BUNULUI....:thumbup:
N-are importanta.Eu am cedat(partajat )partea mea sotului meu, fata a primi o sulta(despagubire)in loc.Doar ca la divort nu voi mai putea solicita impartireA BUNULUI....:thumbup:
buna ziua!
am si eu nevoie de o parere in legatura cu urmatoarea speta:
pe contractul de vanzare-cumparare al autoturismului figurez doar eu-casatorit fiind in regimul comunitatii legale de bunuri.
Daca fac partaj cu sotia, care imi va ceda cota ei din autoturism-cota dobandita ca bun comun in timpul casatoriei, pot sa o inmatriculez??
Se pot lega de faptul ca sotia mea nu apare pe contract?
a mai facut cineva ?
Timbru mediu
just_hara
Cum pot inmatricula o masina adusa din Germania in Romania fara sa platesc TIMBRUL de Mediu folosindu-ma de ART 8 lit f din OUG 9/2013, si anume:autovehicul ... (vezi toată discuția)