Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cred că Mr Univers a vrut să specifice că trb să existe un singur subiect activ nemijlocit, adică un singur autor, în caz contrar, dacă am avea coautori ar fi mai multe acte de executare şi atunci ar fi unitate naturală colectivă.
Eu din câte ştiu, există o distincţie între unitate naturală colectivă şi infr simplă, deoarece infr simplă are un singur act de executare pe când unitatea naturală colectivă are mai multe acte de executare.
Problema e că U prevede condiţia unităţii de subiect activ şi în cazul unităţii naturale colective....aici nu sunt deloc de acord...de ex dacă avem 2 care îl lovesc pe unu până moare, acele acte de executare vor fi reunite într-o singură acţiune care intră în conţinutul unei singure infracţiuni de omor...e ilogică această condiţie, eu unul nu pot să o concep.
Și dacă există coautori ce săvârșesc infracțiunea printr-un singur act, ceva asemănător cu exemplul dat de Ice H?