avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Dar în cărţile mai vechi parcă ţin minte că le separa...oricum restul autorilor le separă, deci cred că e o greşeală de structură la MU
Ice Hellene a scris:

Deci, Nono, accepti coautoratul la infr simpla? Ca la unit nat colectiva, e evident ca e posibil.

Da, teoretic eu zic că se pot întâlni situaţii în care avem un singur act de executare şi mai mulţi coautori...

Cei care neagă această posibilitate pot invoca faptul că fiecare coautor contribuie cu acte proprii, la exemplu cu bolovanul deşi e clar că există o singură acţiune, s-ar putea zice că este compusă din 2 acte de executare, un act al coautorului A şi celălalt al coautorului B....până la urmă depinde cum vede fiecare acest act de executare...o chestiune de interpretare personală, părerea mea
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Da, asa zic si eu. :)
Vezi că am editat...în lipsa unor opinii care să ne contrazică, am spus ceva şi pt cei care nu ar fi de acord cu noi, de dragul principiului contradictorialităţii pe forum:))
Organele judiciare au obligaţia de a asculta persoana vătămată
Persoana vătămată este acea persoană care a suferit o vătămare fizică, materială sau morală

Ok, deci dacă victima unui omor are 10 purandei, părinţi, vreo 10 fraţi/surori, trebuie audiaţi toţi şi întrebaţi dacă se constituie parte civilă? Că deh, poate suferă după defunct...mai ales purandeii dacă erau întreţinuţi de el...

În aceste condiţii, când mai are organul timp şi mai ales de unde atâta energie pentru a se ocupa efectiv de ancheta penală? Mi se pare aberant...speram ca noul cod a lui peşte prăjit să simplifice naibii circăreala asta pe care ei o numesc procedură..#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)