avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nono, citeste art din cod. Daca va fi vreo grila, eu voi raspunde exact dupa cod. La asta ma refeream sa nu te complici, lasa doctrina in cazurile interpretabile si retine vointa legiuitorului. ;)
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Rectific, U zice că unele circumstanţe personale pot deveni reale..deci de fapt marea întrebare e care sunt acele circumstanţe? Cum le putem descoperi?
mirei2012 a scris:

art 566 alin 7

Asa ziceam si eu Hellene...ma incurca UNA...pusa acolo de aiurea...
In fapt prin noua hotarare data in urma caii extraordinare il salveaza de la recidiva...e si asta o tactica ;)

Aşa, ăsta era articolul, mersi!
Dar în cazul posesorului de bună-credinţă a unui bun mobil, cred că se poate aplica dr de retenţie indiferent dacă bunul e frugifer sau nu...937 alin 3 nu distinge...deci cred că e o excepţie de la art 566 alin 7...ce zici?
Ice Hellene a scris:

Nono, citeste art din cod. Daca va fi vreo grila, eu voi raspunde exact dupa cod. La asta ma refeream sa nu te complici, lasa doctrina in cazurile interpretabile si retine vointa legiuitorului. ;)

Ai dreptate, şi eu încerc să evit ,,teoriile conspiraţiei,, dar când citesc din U cad mereu în capcană..are omul ăsta un stil...ceva de necrezut:rolleyes:
Eu zic ca nu pentru ca 566 alin 7 spune in niciun caz

Pe MU trebuie sa-l retii cand nu prinde avioane...ca de nu va face grile ...parerea lui va conta zero...cel mai bine cum zice Hellene....art din cod...cel putin anul asta n-or sa dea rachete spatiale :))
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)