avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
nono, esti in asentimentul meu, dar nu asta e solutia, ci ucidere din culpa... :O
la legea mai fav dupa MU era un fel de ,,bufet suedez,,lua fiecare hot ce era mai gustos.au stat aia pe gandur si au zis....... tot mai bine in restaurantul comunist,vrei friptura iti dam si peste,vrei ciorba iti dam si peste,toate la pachet cu peste.....
asa si acum,alegi lg dupa limitele de ped ....restul vin la pachet:D
Ice Hellene a scris:

alta speta (scuzati formularea, e din amintiri)

Un calator, intr-un autobuz, dorind sa coboare repede in statie din mijlocul de transport in comun, impinge o femeie cu un copil in brate. Aceasta cade, iar copilul sufera traumatisme interne ce ii provoaca ulterior decesul. Incadrare. :)

Călătorul grăbit răspunde pt lovituri cauzatoare de moarte, femeia nu va răspunde datorită constrângerii fizice
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Ice Hellene a scris:

nono, esti in asentimentul meu, dar nu asta e solutia, ci ucidere din culpa... :O

Eu la ambele as zice ucidere din culpa.
Un exemplu asemanator cu tigaia....un sofer face o manevra brusca si sperie un biciclist care cade si moare
Ice Hellene a scris:

Cine a zis?:stunned: Ce argumente ar fi?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)