avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nono tu tenisi si cagula ai...daca mai invarti si vreo doua trei discuri de alba neagra faci mai multi banuti decat fortat in roba :tooth:
E drept tre sa te cam feresti de organe :P
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

Eu am capiat cu legea mai favorabila...ce naiba facem cu decizia CC...basca s-a aliniat si ICCJ...iar noi suntem in pom :tooth:

Te vaiti Hellene de parca o vezi prima data :P...te mai incurca si cu ambele art absolute....sa fie mai palpitant :frantic:

Ar trebui să le fim recunoscători juzilor de la CCR că ne-au scăpat de un calvar...aplicarea pe instituţii era de domeniul automaticii şi calculatoarelor...tabele..roboţi..bleah
Acum e cel mai simplu şi elegant...vezi ce îţi dă conform vechiului cod, apoi aplici noul cod şi compari rezultatele...aşa da!
Cristian n-ai mai pus si tu o grila...stam ca babele pe banca la taifas :rofl:
mi-am mai comandat eu niste carticele de grile, asa ca de cand le voi primi, voi incepe cu grilele... civil si proc civ... ma bate gandul sa iau si cartea lui danilet de grile... :hm:

anii trecuti se discutau non-stop grile de penal special... speta cu tigaia si mai stiu eu ce... :)
Ice Hellene, utilizator
mirei2012 a scris:

Nono tu tenisi si cagula ai...daca mai invarti si vreo doua trei discuri de alba neagra faci mai multi banuti decat fortat in roba :tooth:
E drept tre sa te cam feresti de organe :P

Mirei tu ştii că ai mai participat la examen...zi şi mie, e adevărat că ăia nu te lasă să mesteci gumă?:O Dacă e adevărat eu nu ştiu ce mă fac, că nu mă pot concentra dacă nu am gumă, vorbesc f serios..

PS dar cu zaruri te lasă? Eu am un zar norocos, are 50% rată de succes la nimeritul grilelor;)
a, şi aia e glugă, nu cagulă, nu port eu aşa ceva:bully:
Nofacenoname0, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)