avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nofacenoname0 a scris:

Mirei, zi-mi te rog pe unde găsesc articolul ăla care zice că dr de retenţie nu e aplicabil când bunul e frugifer...eu nu-l găsesc:-/

Hellene, păi cum să nu mă complic, când ştiu că aia de la inm de abia aşteaptă să ne prindă cu ceva neclar...U zice că circ. personale devin reale când au fost prevăzute sau cunoscute...ceea ce practic anihilează diferenţierea lor:sorry:

Art. 566 (7)
Sa stii ca aceasta problema e una f controversata si solutiile sunt neunitare. Din pacate, ncp nu a transat problema. Ceea ce pune probleme e chestiunea cu aceste circ personale.
Exemple: premeditarea, betia voluntara preordinata, calitatea de functionar public la unele infr etc.

maaama, e ceva de groaza incompatibilitatea la proc civ... :stunned:
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Eu am capiat cu legea mai favorabila...ce naiba facem cu decizia CC...basca s-a aliniat si ICCJ...iar noi suntem in pom :tooth:

Te vaiti Hellene de parca o vezi prima data :P...te mai incurca si cu ambele art absolute....sa fie mai palpitant :frantic:
mirei2012, utilizator
Sincer mă bucur că e o problemă foarte controversată, în felul acesta sunt şanse mici să apară prin grile...eu unul voi reţine că circumstanţele ce ţin de persoană nu se răsfrâng şi cu asta basta...ce atâta convertire domle'

Eu incompatibilitatea n-am învăţat-o deloc la proc civilă...nu sunt robot...prefer să îmi consum energia cu ceva ce pot reţine. Dacă apare vreo grilă cu incomp la examen, fac alba neagra:))
Nofacenoname0, utilizator
mirei, pe noul cod nu am citit-o pana acum... :sorry:

Pai, de ce te mai chinuiesti mirei? cea care global va fi mai favorabila e cea care se aplica, in rest teoria generala de la primele art. Nu stiu cum ramane cu ped complementare si mas de siguranta...
Ice Hellene, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)