Lasa-l pe Danilet ca nu e el steaua stralucitoare...pana si a lui MU a palit in ultimul timp... si e diferenta mare de IQ..si nu numai.
Pai daca drecului procurorul nu are probe care sa ma convinga ca X este vinovatul...cum naiba sa-l condam eu pe om...poate e nevinovat... stii vorba decat un nevinovat in inchisoare mai bine 10 vinovati liberi....ca ii prinde cu alte ocazii...astia nu pot sa stea linistiti
N-am idee... ca in mintea mea cand vrei sa judeci un om...care nu e adus in fata instantei de ingeras trebuie sa avem probe nicidecum 2 martori mincinosi. Eu in cazul expus as fi convinsa ca cineva minte..si n-am glob in fata ci un ciocanel...daca nu se gasesc alte probe il achit si n-are decat sa-l condamne instanta superioara ...intre timp ma invart de o casare.
Pana la urma deliberarea este in raport de convingerea ta ca jude ...cu toate probele in fata...
Poate stie ceva Danilet si noi nu stim.
Oricum e o speta dusa la extrem
Dacă te aude Danilet că zici că judecătorul are voie să aibă convingeri proprii, te pune la zid. Nici aici nu-s de acord cu el...aprecierea probelor ce înseamnă? Nu că probele sunt supuse convingerii judelui? Are şi Danilet ăsta nişte fixuri..:rolleyes:
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)