avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nu ştiu ce să zic, dar mi se pare că gândeşte mult prea restrictiv acest principiu...n-aş vrea să fiu inculpat nevinovat şi să intru pe mâinile lui...
Lasa-l pe Danilet ca nu e el steaua stralucitoare...pana si a lui MU a palit in ultimul timp... si e diferenta mare de IQ..si nu numai.
Pai daca drecului procurorul nu are probe care sa ma convinga ca X este vinovatul...cum naiba sa-l condam eu pe om...poate e nevinovat... stii vorba decat un nevinovat in inchisoare mai bine 10 vinovati liberi....ca ii prinde cu alte ocazii...astia nu pot sa stea linistiti
El nu a zis că se impune condamnarea, ci doar că nu se aplică nepărat in dubio pro reo în acel exemplu. Aşa o fi?
N-am idee... ca in mintea mea cand vrei sa judeci un om...care nu e adus in fata instantei de ingeras trebuie sa avem probe nicidecum 2 martori mincinosi. Eu in cazul expus as fi convinsa ca cineva minte..si n-am glob in fata ci un ciocanel...daca nu se gasesc alte probe il achit si n-are decat sa-l condamne instanta superioara ...intre timp ma invart de o casare.
Pana la urma deliberarea este in raport de convingerea ta ca jude ...cu toate probele in fata...
Poate stie ceva Danilet si noi nu stim.
Oricum e o speta dusa la extrem
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2014
mirei2012, utilizator
Dacă te aude Danilet că zici că judecătorul are voie să aibă convingeri proprii, te pune la zid. Nici aici nu-s de acord cu el...aprecierea probelor ce înseamnă? Nu că probele sunt supuse convingerii judelui? Are şi Danilet ăsta nişte fixuri..:rolleyes:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)