avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Pai aici chiar bate campii...convingerea mea formata de probe si lege...nu ca vreau eu sa-l fac scapat sau din contra...da daca n-am probe...concludente care sa ma convinga ...ce sa fac....ma fac procuror ...si alerg toate organele pana gasesc probe...nu sa doarma in papuci prin birouri :tooth:
Danilet face pe desteptul...se crede mai presus de ceilalti semeni si poate chiar viitori colegi ...ca si cum postul lui din CSM o sa-i fie atasat de c.. vesnic....insa onoarea lui e terfelita rau ...eu m-as ascunde...ba nu ... niciodata n-as fi putut fi in situatia lui ca sunt prea mandra ;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2014
mirei2012, utilizator
Da' ce pustiu e forumul, numai noi bântuim pe aici...ceilalţi cred că sunt în concediul de weekend:tooth:
Nofacenoname0 a scris:

Da' ce pustiu e forumul, numai noi bântuim pe aici...ceilalţi cred că sunt în concediul de weekend:tooth:

Mai face lumea pauza...ca nu poti non stop ca robotelul...astazi de pe la 18:30 mi-am cam facut de cap....ca simteam nevoia de relax
Ma pun si eu la Tv ...sa mai vad niste crime pe CI sau Id extra

Ai făcut rost de ID? Tare...
Ies şi eu că mă aşteaptă procedura civilă:sorry:
Hello, minions.

Am aprins astazi tehnologia si.. primesc un mesaj (pe FB). Am zis sa-l impart cu voi, mi-a facut ziua mai.. vesela.

[ link extern ] >

Asta e mesajul. =D>
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
Patricia_, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)