Pai aici chiar bate campii...convingerea mea formata de probe si lege...nu ca vreau eu sa-l fac scapat sau din contra...da daca n-am probe...concludente care sa ma convinga ...ce sa fac....ma fac procuror ...si alerg toate organele pana gasesc probe...nu sa doarma in papuci prin birouri :tooth:
Danilet face pe desteptul...se crede mai presus de ceilalti semeni si poate chiar viitori colegi ...ca si cum postul lui din CSM o sa-i fie atasat de c.. vesnic....insa onoarea lui e terfelita rau ...eu m-as ascunde...ba nu ... niciodata n-as fi putut fi in situatia lui ca sunt prea mandra ;)
Da' ce pustiu e forumul, numai noi bântuim pe aici...ceilalţi cred că sunt în concediul de weekend:tooth:
Mai face lumea pauza...ca nu poti non stop ca robotelul...astazi de pe la 18:30 mi-am cam facut de cap....ca simteam nevoia de relax
Ma pun si eu la Tv ...sa mai vad niste crime pe CI sau Id extra
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)