avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
In baza OUG 49/2014 ..intrebarea persoanei in cauza e pertinenta.
:)) Pe bune?! Ma rog, poate-s eu inapoiata la mine si de asta mi se pare ciudata intrebarea.

Plus de asta, OUG nu zice nimic de facultate. Altceva zice si anume:

Pentru absolvenții de liceu care nu au susținut/nu au promovat examenul de bacalau­reat național, statul poate asigura, din finanțarea de bază sau din alte surse de finanțare, organizarea de cursuri de pregătire pentru examenul de baca­laureat

Absolventii de liceu „care nu au susținut/nu au promovat examenul de bacalaureat național“ vor avea optiunea sa urmeze cursuri de pregatire, organizate la nivelul liceelor, dar si al universitatilor.

Deci nu se inscriu la facultate. E o mare diferenta.

Aia cu absolvenții de liceu fara bacalaureat care sa aiba acces la facultate a fost in 2011 si a fost un proiect de lege care nu mai.. exista azi.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2014
Patricia_, utilizator
mirei2012 a scris:

Pai aici chiar bate campii...convingerea mea formata de probe si lege...nu ca vreau eu sa-l fac scapat sau din contra...da daca n-am probe...concludente care sa ma convinga ...ce sa fac....ma fac procuror ...si alerg toate organele pana gasesc probe...nu sa doarma in papuci prin birouri :tooth:
Danilet face pe desteptul...se crede mai presus de ceilalti semeni si poate chiar viitori colegi ...ca si cum postul lui din CSM o sa-i fie atasat de c.. vesnic....insa onoarea lui e terfelita rau ...eu m-as ascunde...ba nu ... niciodata n-as fi putut fi in situatia lui ca sunt prea mandra ;)

El vorbește din experiență cred. Dacă sunt doi martori mincinoși și doi martori credibili, într-un proces real, dacă ai un pic de simț psihologic, îți poți da seama cine minte și cine zice adevărul. Strict teoretic, fără alte probe, dacă sunt 2 la 2, mi se pare destul de greu să condamni. Părerea mea.
desistarea :coffee:

a.are loc atunci cand imposibilitatea de consumare a infractiunii este consecinta modului cum a fost conceputa executarea
b.nu se pedepseste atunci cand imposibilitatea de consumare a infractiunii este consecinta unor factori externi
c.poate fi sanctionata cu maxim 20 de ani de inchisoare
cristian i a scris:

desistarea :coffee:

niciuna

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)