avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare de la reteaua comuna de apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare de la reteaua comuna de apa rece

Buna ziua!! Locuiesc intr-un bloc turn de 65 de apartamente si acum 2 luni s-a efectuat o instalatie de apa individuala cu care eu nu am fost de acord deoarece instalatia nu s-a executat corect adica s-a umplut casa scarii si apartamentele de tevi, parca am fi intr-un submarin. Sunt de acord 100% cu contorizarea individuala dar o instalatie facuta bine atat din punct de vedere estetic cat si functional (instalatia se putea face prin mascare).Nu am mai fost de acord pentru ca presedinta a mintit ca se va face contract direct cu furnizorul de apa dar contractul este tot pe asociatia de proprietari.Intrebarea mea este..E normal sa fiu debransat de la coloana de apa daca sunt cu taxele comune la zi?Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
suraj39arun, utilizator
Cel mai recent răspuns: suraj39arun , utilizator 08:47, 2 Noiembrie 2013
suraj39arun a scris:
Ma mir ca aveti o vartsta si nu a-ti auzit de...

Am auzit si vazut multe si de aceea nu ma mai mir de nimic, inclusiv de faptul ca un utilizator este mai interesat de varsta si de cunostintele mele decat de a gasi rezolvarea problemelor pe care le are in asociatia sa.
Va rog sa va abtineti de la asemenea remarci pe viitor.
Multumesc!



Cred ca pentru a intelege corect cum se repartizeaza consumul de apa, ar trebui sa studiati de la documente utile din dreapta paginii o varianta de regulament. O sa intelegeti logica repartizarii si nu o sa mai fiti atat de suparat. O sa intelegeti ca trebuie sa anuntati lunar consumurile de apa inregistrate de apometrele din apartament, altfel administratora va trece la calcul un consum estimat.
Adriantot a scris:

suraj39arun a scris:
Ma mir ca aveti o vartsta si nu a-ti auzit de...

Am auzit si vazut multe si de aceea nu ma mai mir de nimic, inclusiv de faptul ca un utilizator este mai interesat de varsta si de cunostintele mele decat de a gasi rezolvarea problemelor pe care le are in asociatia sa.
Va rog sa va abtineti de la asemenea remarci pe viitor.
Multumesc!




Va rog sa ma scuzati pentru remarca mai dura dar eu am venit pe acest forum sa fiu ajutat sa-mi rezolv acesta problema care sunt convins ca e un abuz din partea asociatiei.
Am incercat sa discut cu conducerea ascociatie deoarece credeam ca e mai bine pe cale amiabila dar se pare ca singura solutie va fi justitia.Dupa cum a spus si Bobman nu sunt sigurul nedreptatit asa se face in multe asociatii.Va multumesc pentru amabilitate tuturor se poate inchide topicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente apa calda si apa rece in blocurile contorizate MihaelaVio MihaelaVio Buna ziua! locuim intr-un bloc din sectorul 4 si avem administratie comuna la doua scari. Blocul are contoare de apa rece si apa calda pe apartamente si cu ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)
Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)