avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
aceeasi problema o am si eu , am transmis pe 09.08.2013 in jur de 18.30 si nu regasesc nimic in raportul de preluari.La mine apare in program ca s-a facut modificarea dar in raportul de preluari nu apare data
Deci, cum vad ca nu sunt singura cu aceasta problema, cred ca nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam sa primim codul de incarcare.Intr-adevar, in registrul salariati imi apare CIM incetat, dar imi trebuie si codul. Sa ne inarmam cu rabdare si sa fim cu ochii pe calculator, doar om primi codul de incarcare.Caci ce altceva am putea face intr-o zi frumoasa de sambata?Pentru toate e un inceput.Daca are altcineva o alta idee, o accept cu placere.
Trebuia sa faceti un print screen la ce aparea atunci cand ati incercat sa afceti transmiterea.
Acum am incercat si tot nu apare.Am transmis de 3 ori si ma scoate din minti ca nici nu anunta nemernicii ce se intampla cu server-ul lor.De fapt, traim in Romania si.....
Nu aparea decat mesajul ca se va face procesarea.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)