avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
Probabil ca vor exista probleme cu aceasta transmitere la un eventual control al ITM-ului.

De fapt, se poate verifica afirmatia dvs ca in data de vineri/sambata nu a functionat portalul Inspectiei Muncii pentru transmiterea rEVISAL-ului.
Multumesc.Dar vad ca si azi sunt probleme.Mi se pare ca dureaza mult prea mult pentru a obtine codul de incarcare.Daca nu-l obtinem nici azi? Maine il transmitem din nou?Nu se poate gasi oare o modalitate prin care sa fim anuntati ca portalul nu functioneaza?Oricum, mai astept si mai verific din cand in cand.Cine stie, poate vom avea noroc.Astept vesti si de la alti colegi care sunt in aceeasi situatie.
Lasati-l pana maine si vedeti daca v-a aparut sau nu codul de incarcare sau eventual incercati mai pe seara.

====

Probabil ca se testeaza noua versiune a REVISAL-ului . :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
In situatia asta sunt si eu.Nu mai fac nimic,doar din ora in ora verific ITM.Consider o bataie de joc din partea lor.Am sa dau un semn cand primesc codul.
O completare : serverul apartine Inspectiei Muncii - for superior ITm-ului - si nu ITM-ului.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)