avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
Am sa va urmez sfatul.Am printat si pagina cu mesajul lor privind procesarea, cand am transmis ultima data azi, asa cum ati sugerat.Sa speram ca maine nu o luam de la capat.Cand o sa primesc codul, o sa anunt si eu.Pana atunci, o zi cat mai placuta!
La ora aceasta a functionat tranmsiterea.
:)
Multumesc.Eu inca nu am codul.Mai astept inca vreo ora si daca nu-l primesc,transmit din nou.O duminica cat mai placuta va doresc!
Buna dimineata.NU am codul de incarcare.Asadar, transmit inca o data.Succes tuturor celor care sunt in situatia mea.
Oare ce se intampla daca transmitem de atatea ori?Si eu ma gandesc sa transmit CIM pentru a 5-a oara azi.Rodica, astept sa-mi spui daca ai codul la transmiterea de azi.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)