avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
Dupa cum zicea dl.Cornel Vasile ieri, deduc ca o sa primim codul de incarcare doar daca transmitem in ziua curenta. Inseamna ca celelalte transmiteri practic nu mai exista la ei.Daca aseara serverul functiona, de ce n-am primit codul?Ma intreb daca nu cumva exista vreo legatura intre faptul ca datele au fost salvate in 09.08 si noi le transmitem in alta zi.Sincer, nu stiu ce sa mai cred.Imediat ce primesc codul o sa anunt.
1. Daca transmiteti de mai multe , datele se suprascriu.

2. Nu are nicio legatura ca REVISAL-ul s-a completat intr-o zi si tranmsiterea se face in alta zi.

3. Asa cum am afirmat in mesajele precedente, problema se pare ca exista la serverul Inspectiei Muncii - cea care gestioneaza baza de date a REVISAL-ului si nu la ITM-ul de care apartine angajatorul.

4. O solutie, in caz de control, ar fi print scren-ul cu nefunctionarea paginii de transmitere.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc.Suprascrierea se face indiferent in ce zile transmitem aceleasi date, sau numai daca transmitem de mai multe ori in aceeasi zi?Dar daca nu obtinem nici azi codul? Cine stie cand se reglementeaza problema cu serverul.Si atunci ramanem doar cu pagina printata ca registrul urmeaza a fi procesat?Sau transmitem si maine iar?
Suprascrierea se face de fiecare data cand se transmite REVISAL-ul.

Fisierul generat de noua versiune a REVISAL-ului pentru transmitere/depunere cuprinde intreaga baza de date a angajatorului si nu numai modificare respectiva.
Nimic nou pana la aceasta ora.Un sfat?

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)