avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raport preluare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raport preluare Revisal

Buna dimineata,
Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:42, 12 August 2013
O solutie ar fi sa scrieti la suportregistru@inspectiamuncii.ro si sa atasati copie de pe print scren-ul respectiv.

De asemenea, puteti sesiza Ministerul Muncii la :
E-mail: relatiicupublicul@mmuncii.ro
Multumesc.
Am incercat sa mai transmit inca o data si tot nu apare codul de incarcare.Am transmis mail la adresa pe care a scris-o freelis si sa vedem ce raspuns o sa primesc.Parerea mea este ca toti cei care am avut probleme de vineri incepand cu revisal sa trimitem mail la ei.
Poate stie cineva si un numar de telefon,bineinteles pentru a suna luni.Cu stima, Violeta
Si eu am trimis un e-mail pe adresa inspectiei muncii.Speram ca raspunsul pe care-l vom primi de la ei sa fie satisfacator si sa ne rezolvam problema.O sa va aduc la cunostinta raspunsul lor.O seara placuta si inca o data, multumiri lui freelis pentru rabdarea ,bunavointa si promptitudinea cu care ne ajuta.
Incercati la acest telefon:
Tel. 021/302.70.30
sau

Fax: (021) 302 70 64

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal prin email cu semnatura electronica vanatorul vanatorul buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care am inregistrat un contract individual de munca in revisal , dar din motive tehnice nu il pot transmite ... (vezi toată discuția)
Dupa ce transmit revisal-ul , se poate lista ceva sa dovedesc ca am transmis la timp? ContSters86219 ContSters86219 Dupa ce transmit online Revisal-ul nu primesc nici o \"recipisa\". Cum pot dovedi ca am transmis datele? E prima data cand lucrez cu acest program....ar ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos un raspuns urgent: Pe ITM online al angajatorului X, imi apare un salariat avand contractul de munca activ, acestuia i s-a inchis ... (vezi toată discuția)