avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu minora, el major 40 de ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu minora, el major 40 de ani

Buna am 17 ani peste 3 fac 18 am o relatie de 8 luni cu un barbat de 40 de ani parintii mei nu sunt deacord or facut scandal maicmea o yzs ca se omoara daca o sa mai fiu cu el,el o venit acasa la ai mei si o zis ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine ca chiar neam gandit foarte serios stim diferenta da nema indragostit prea tare unu de altu si ai mei lau amenitat la fel si pe mine o zis ca daca ma mai vad cu el ma vor bate ma vor tunde cheala si eu nu vreau sa renunt daca as zice la politie ca vreau sa ma mut la el si el accepta chair daca ai mei nu sunt deacord sar putea_?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 19:04, 16 Septembrie 2013
@sammydo. Cum vezi relatia asta peste 15-20 de ani,cand el va avea 60 de ani,sau peste, iar ea 30 si un pic? Cunosc si eu cateva cazuri cu diferente mai mici decat in cazul de fata si toate au fost sortite esecului(nu exagerez). Cred ca ar fi bine ca aceasta fata sa fie sfatuita sa se mai gandeasca, chiar daca se spune ca dragostea e oarba, ar trebui si ar fi bine ca cineva sa reuseasca sa-i deschida ochii.
draga mea,eu iti propun doar sa te gandesti la urmatoarele lucruri:
1)si daca termini scoala si iei bacalaureatul,vei avea,in cel mai bun caz,o slujba de mizerie,ceea ce se poate intampla chiar si daca ai termina o facultate.
2)daca te casatoresti cu el exista riscul sa faci un copil si apoi sa-ti distrugi viata din cauza custodiei comune (va trebui sa ai acordul lui daca vrei sa pleci din tara cu copilul,ca sa duci o viata decenta).nu lua in seama ce-ti scriu utilizatorii in legatura cu ce va fi peste 20 de ani,cand el va fi batran.relatiile nu dureaza atat si foarte multe cupluri formate din persoane de aceeasi varsta se despart si din cauza infidelitatii,deci nu e litera de lege faptul ca el e cel mai nenorocit don juan de pe pamant si te va parasi pentru o alta.(sunt curioasa cati din moralistii de aici sunt divortati)
3)chiar si daca nu ai avea relatia asta,daca mama ta zice ca se omoara pentru ca nu-i convine barbatul cu care traiesti si te va tunde cheala si nu te lasa sa iesi din casa,etc.,fugi cat mai repede de ea unde vei vedea cu ochii,fugi chiar daca esti singura ! opresiunea si santajul sentimental al unei mame te transforma in handicapata garantat si de o mama nu poti scapa niciodata,pe cand de un barbat poti sa divortezi.
in concluzie:ai grija de voi amandoi pana vei implini 18 ani,ca sa nu aveti probleme,traieste relatia asta cat se va putea si...sa-ti dea Dumnezeu numai bine si ai mare grija cum iti faci viata ca sa-ti fie TIE bine.
P.S.Sunt enorm de multi alti utlizatori si utilizatoare care scriu execrabil din punct de vedere gramatical, dar nimeni nu se leaga de acest aspect doar pentru ca respectivii posteaza topicuri legate de copii.atunci e totul ok,dar cand apare o alta problematica ne trezim toti filologi.:training:
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2013
disgraziata, utilizator
Parerea mea este ca tu esti indragostita de el,iubitul tau de 40 de ani este la criza acestei virste,eu cred ca nu te iubeste doar se simte inca tinar prin tine,cand o sa-si revina,o sa fii pe tusa draga domnisoara,tu vei suferi sa stii nu el..
Sfatul meu este sa-ti asculti parintii si sa nu te muti impreuna cu el,mai asteapta,cu rabdarea treci marea,intre timp orienteaza-te catre un tinar de virsta ta,mai du-te si tu la un club,la un concert,la o biblioteca,sa intilnesti tineri ca tine nu un barbat matur care itit poate fi tata,mai reflecteaza,decizia iti apartine!:)
ªtii ce nu ne-ai spus tu?! Care este situaţia materială a lui şi a ta (a părinţilor tăi). Sigur nu este vorba de un vânător de zestre? Aşa par toate în roz la nici 18 ani...
Te sfătuiesc să ai mai mare încredere în părinţii tăi. De ce s-ar opune dacă ar scăpa de atâtea cheltuieli cu tine?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)