avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)

geanina n:
Draga mea,
era o intrebare strict legata de art respectiv si o parere strict legata de art respectiv. Nu mi-am permis sa jignesc pe nimeni si nici sa spun ca o explicatie este ilogica. Fiecare intelege cum vrea scopul acestui forum..

Draga mea,
ti-am pus o intrebare nu ai fost in stare sa raspunzi cu argumente. Inteleg foarte bine scopul acestui forum, altii il confunda cu o piață si se poarta ca tanti florica.. acum inteleg si de ce sunt unii aici din 2008 si inca nu au reusit sa intre la SNG... iar ce a spus pr gen. nu e acelasi lucru cu asta : "nu mi se pare deloc logic, sincer....cred ca e un articol foarte prost formulat". prost formulat da, ca nu ti se pare logic..asta te-am intrebat si eu ce anume??? iar in finalul citatului dat de tine..ai si o explicatie.. #-o dar se pare ca nu o intelegi. :smileycool: fiindca daca ai intelege-o ar trebui sa admiti ca are totusi..da..exact..logica.. :ok:

cristina 1990 :hammer: ai inteles art. 368 tot, de prima data, si ai postat asta :

Eu ca sa nu ma incurc dupa al (1) am scris \"se judeca in sedinta publica, cu participarea procurorului, si cu citarea persoanei vatamate si a partilor\". Procurorul trebuie sa participe la sedinta prin care se poate dispune suspedarea judecatii deoarece la propunerea lui se poate suspenda judecata, procurorul ii aduce la cunostinta judecatorului ca exista o persoana in privinta caruia statul roman cere extradarea. Daca se depune contestatie in privinta suspendarii procesului, aceasta se judeca fara participarea procurorului si a partilor. Eu asa am inteles din acest articol.

dar..ca tot suntem la capitolu piață, nu iti inteleg nemultumirea, nu ai sarit, pana nu a sarit geanina, a sarit una, a sarit si cealalta si fara motiv.. fetelor..atitudinea asta de "am chef de harta pe un forum, in spatele unui monitor/ dar astept sa inceapa alta" nu va face cinste.Si nici mie, ca va raspund la copilarii..deci rusinata, imi cer scuze si voua si celorlalti si ma intorc la invatat!!!! (ca nu ma simt mai inteligenta daca citez un procuror desi nu inteleg nimic!)

Spor la invatat!!!si nu va mai atacati din orice!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
M0nika, utilizator
Fiecare cu parerile , valorile si conceptiile lui. Nu -i usor deloc sa reusesti sa fii sotie si atat si sa pierzi vremea la cafele pe banii sotului pentru ca trebuie sa gasesti un sot sponsor ori nu sunt chiar asa multi pe cat se crede.Si se plateste si asta...intr-o alta forma care poate e mai dificila decat efortul de a te duce la munca zilnic.Nici sa faci 7 mastere nu e usor...cum nu-i deloc usor nici sa reusesti la SNG.Fiecare alege ce considera el ca e mai aproape de ce-l implineste la momentul ala.
Si pana la urma e irelevant ce crede lumea...ca nu lumea invata in locul tau si nici lumea nu o sa mearga la munca in locul tau asa cum nimeni altcineva nu o sa resimta avantajele si dezavantajele demersului tau.Desi nu e de neglijat examenul imi pare totusi deloc sanatos sa te consumi asa tare.
Cu o chestie sunt total de acord :tare naspa sa muncesti ca fraierul pe 900 lei...:))
@M0nika, am scris CE am inteles eu din articol (asa cu logica mea proasta), asteptam o parere si de ceilalti cu ce au inteles ei. Nu am postat " asta este ce trebuie sa inteleaga toata lumea din articol, daca nu intelegeti sunteti prosti si nu aveti logica", nu am pretins ca detin adevarul absolut. Strict pe subiect te-as ruga sa imi spui si mie care este subiectul in aceasta fraza: "„Contestaţia nu suspendă executarea şi se judecă în şedinţă publică cu participarea procurorului şi cu citarea persoanei vătămate şi a părţilor" si poate vei intelege nelamurirea unora dintre noi. Voi incheia aici subiectul din respect pentru mine si pentru cititorii acestui forum.
@DahliaNoir, incerc sa nu bag in seama " gura lumii", dar ma deranjeaza cand ii vad atat de ofensati de ideea ca vreau sa sustin acest examen cu toate ca ei nu au niciun plan de viitor. Imi spun si eu nemultumirile pe aici :D ca degeaba le-as spune lor, nu ar intelege importanta unui loc de munca stabil cu un salariu deloc de neglijat si cu posibilitatea de a avansa si de a pune in practica(mai mult sau mai putin) cunostiintele acumulate in 4 ani de facultate. Poate ca am devenit eu prea stresata cu examenul asta si am impresia ca toata lumea este impotriva mea :D.
cristina1990, utilizator
Foarte foarte frumos spus, Dahlia. Pacat ca nu mai am butonul de aplauze pt tine. Nu stiu de ce. =D>

Draga M0nika, fetele au dreptate, chiar daca au reactionat poate mai tarziu. Iar acum ai reusit sa mai si jignesti o gramada de lume inutil. Nu ne cunosti pe vreunul sa stii de ce am trecut prin ce am trecut si ce aveam de ales la momentele respective.

@cristina1990, te inteleg perfect, si mie mi se pare mereu ceva nou in materie si ma stresez foarte tare. Dar incerc sa-mi distrag atentia prin organizarea materiei sau trecut de la o materie la alta. N-am stare deloc.
rosa_weigand, utilizator
Si nici macar nu s-a incheiat luna lui martie; cred ca "rezistenta la stres" nu e de bifat in cv :))

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)