avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
apirantul a scris:

geanina n...legat de scrierea fara spatii goale, e musai sa scrii asa inclusiv la nume, adica fara spatiu, daca esti detinator de doua nume?! multumesc anticipat! App, acolo unde te-ai inscris tu, cum stati cu participantii? exista interes?! Multumesc din nou!

La nume chiar nu stiu si nu as vrea sa spun vreo prostie, mai bine completezi in functie de ce iti spune dna/dl grefier care primeste dosarul. Din pacate nu pot sa-ti spun nr exact de inscrisi pana astazi. Mi-am permis sa o intreb pe dna grefier (pentru ca a fost o draguta in rest), dar mi-a zis ca nu stie cati sunt inscrisi pentru ca nu a primit doar ea dosarele, registrul unde se inregistreaza dosarul este unul in care sunt inregistrate mai multe adrese si ca mai sunt 3 zile in care se mai fac inscrieri, asa ca ...:-/
Am si eu niste intrebari banale, dar raspusurile m-ar putea scuti de niste drumuri inutile.
1) Trebuie dosar plic sau cu sina?
2) Are ceva daca in pozele din dosar aveam alta culoare de par?(o schimb cam o data pe an si mai am pozele de la examenul trecut)
Inclusiv numele se scrie fara spatii libere.
:D si eu m-am dus cu doua dosare, iar castigatorul a fost dosarul plic.
In cazul meu nici macar nu s-a uitat la poze, doar le-a "bifat" ca prezente, asa ca nu cred ca asta conteaza.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Martie 2014
geanina n, utilizator
Multumesc, geanina , sper sa nu se ia de poze. Nici nu mi-am dat seama ca trece timpul si am uitat sa ma inscriu. :">

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)