Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
Stie cineva, profesia de mediator este incompatibila cu cea de grefier?
Mie mi se pare ca grefierii nu au timp de nimic altceva oricum. Presupunand ca nu ai absolut niciun fel de treaba acasa si nu te asteapta nimeni, am auzit foarte multe povesti cu grefieri care luau munca acasa, si asta pe ascuns, pentru ca de fapt nu au voie. Sau munceau pana le sareau capacele si erau epuizati la sfarsitul zilei.
Dar un lucru nu mi-e foarte clar. Ce program de lucru au de fapt? Nu e de dimineata pana pe la 17? Ca ma gandesc ca oricat as vrea eu sa predau, ca zice ca am voie, nu am cine stie ce sanse sa gasesc foarte multe scoli dispuse sa ma programeze la cursuri numai intre 18 si 20, doar pentru ca atunci pot eu.
Si mi se pare ciudat ca se refera doar la profesii...si atunci ma mai intreb, oare e in regula sa avem proprietate intelectuala sau activitate publicistica? Daca nu se face mentiune, ma gandesc ca da.