avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
dahlia ai mai dat la sng pana acum?
Daca zvonul se va dovedi a fi real, anuntul concursului ar trebui facut in data de 4 martie. Pana atunci, sunt doar supozitii si sperante din partea celor care vor sa isi incerce norocul.
Bafta oricum tuturor celor ce veti da.
2010 a fost un an ciudat care a facut exceptia, atat la inm cat si la sng. S-a dat examen la sng in februarie 2010 pt ca cele 90 de locuri puse la bataie in sept 2009 nu au fost ocupate in totalitate si de aceea s-a impus organizarea unui nou concurs curand. In plus 4 mai cade intr-o duminica. :-)
MarthaSoare a scris:

2010 a fost un an ciudat care a facut exceptia, atat la inm cat si la sng. S-a dat examen la sng in februarie 2010 pt ca cele 90 de locuri puse la bataie in sept 2009 nu au fost ocupate in totalitate si de aceea s-a impus organizarea unui nou concurs curand. In plus 4 mai cade intr-o duminica. :-)

Da, nu s-au ocupat locurile in septembrie 2009 dar nici nu s-a organizat alt examen in septembrie 2010. O exceptie si un an cudat poate fi si 2014..2010 , din punctul meu de vedere, constituie precedentul ce dovedeste ca pot fi si exceptii de la regula.
In fiecare an concursul la SNG s-a organizat intr-o zi de duminica..deci se potriveste.

Da, am mai dat si acum 2 ani admiterea la SNG. :)
DahliaNoir a scris:

MarthaSoare a scris:

Da, nu s-au ocupat locurile in septembrie 2009 dar nici nu s-a organizat alt examen in septembrie 2010. O exceptie si un an cudat poate fi si 2014..2010 , din punctul meu de vedere, constituie precedentul ce dovedeste ca pot fi si exceptii de la regula.
In fiecare an concursul la SNG s-a organizat intr-o zi de duminica..deci se potriveste.

Da, am mai dat si acum 2 ani admiterea la SNG. :)

Nu s-a mai organizat in sept 2010 pt ca legea spune ca examenul la sng se organizeaza anual, o data pe an...daca imi amintesc corect...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)