avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
cum vi se pare NCPP?si mai ales cum merge invatatul dupa noua legislatie?eu nu am parcurs prea mult din "materie" insa deja mi se pare k le cam incurc(informatiile vechi cu cele noi)ma refer la faptul k tot ce am invatat dupa vekiul cod am in minte
Ce v-a spus Elena este adevarat. Este sigur ca va fi concurs de admitere pe 4 mai, s-a votat si urmeaza sa se faca anuntul oficial, dar, probabil, cu 60 de zile inainte. La proc. pen. invatati de pe noul cod. Spor!
Pai faceti o petitie la CSM. Semnati-o cat mai multi si solicitati raspuns in scris la ea. Canalele de mediatizare va sunt la dispozitie.Cum devine viral orice pisica aiurita sau barfa despre Bianca ..sigur reusiti sa faceti publica si petitia si sa o semneze cat mai multe persoane astfel incat sa tina cont si de absolventii din anul in curs cand au invedere organizarea concursurilor
DahliaNoir a scris:

Pai faceti o petitie la CSM. Semnati-o cat mai multi si solicitati raspuns in scris la ea. Canalele de mediatizare va sunt la dispozitie.Cum devine viral orice pisica aiurita sau barfa despre Bianca ..sigur reusiti sa faceti publica si petitia si sa o semneze cat mai multe persoane astfel incat sa tina cont si de absolventii din anul in curs cand au invedere organizarea concursurilor

ar fi o mare porcarie sa se faca admitere asa de devreme....sper totusi sa se revina, sa se gandeasca si la absolventi...
Nu stiu de ce va agitati atata...nu este prima data cand absolventii pierd 1 an, cu generatia din 2010 s-a intamplat la fel si nu a murit nimeni! nu este prima data si nu va fi nici ultima, acesta este sistemul din Romania si asta spune tot...sa se dea in mai, in sept si maine chiar, numai sa se dea si sa scoata locuri cat mai multe, pentru ca mult mai important pentru ei este sa acopere deficitul si nu se va gandi nimeni niciodata la absolventi...spor la invatat shi bafta tuturor!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
parverde, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)