avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru poze postate pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru poze postate pe internet

Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ne-am despartit si am avut amandoi niste poze mai intime doar in lenjerie... si au scapat pe net ... si ma trezesc ca dupa 2 luni si ceva de cand nu am mai vorbit cu ea .. a facut plangere la politie impotriva mea... m-au chemat am dat declaratie ,le-am spus tot si cui i-am trimis eu pozele pe facebook la prieteni ... au chemat ca martor pe cativa dintre prietenii mei si cam atat.... in citatia respectiva in care trebuia sa vina la politie ca martor scria dosar penal... ce se poate intampla ? eu nu am mai avut legatura cu ea de mult timp.... plus ca in declaratia ei.. in plangere .. sunt mai multe declaratii mincinoase.. ce se poate face? si daca iau amenda penala apare in cazier? pentru ca vreau sa dau in cadru militar ..Va multumesc frumos si ma scuzati de deranj ,o seara buna ! Astept un raspuns daca se poate ! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
mihaimihai86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilmir1 , utilizator 05:04, 19 Noiembrie 2013
Va multumesc din suflet tuturor care mi-ati raspuns la problema mea... celor care m-ati invinovatit si celor care mi-ati luat apararea... as mai vrea sa mai adaug un argument la problema mea de mai sus.. : Fata este de la tara... are probleme serioase in familie..de la varsta de 15 ani si ceva aproape 16 ani si-a pierdut virginitatea... cu un baiat mai mare decat ea cu 8 ani.. deci acel baiat avea varsta de 24 de ani...ia promis ca o ia de nevasta... stiti cum e la tara... e.. toate bine si frumoase... el s-a folosit de ea timp de 1 an si ceva... dupa care au aparut certurile....balamuc si toate cele dar numai ca nu s-a ajuns in lege... nu i-a facut plangere nimic...si ca sa va mai spun alt motiv.. ea in dosar a prezentat doar 4 poze... eu pot face rost de toate cele 19 care au fost facute la timpul dat..... in declaratie a spus multe minciuni.. precum ca a fost obligata.. dar in toate pozele se vede cum zambeste si e bine dispusa si etc.... motivul pozelor facute a fost sa faca videochat legal de buna voie pentru ca era si este foarte amarata si neajutorata... vroia sa plece de la tara si sa vina la oras ... era foarte disperata si nu stia ce sa faca... pana cand eu am zis sa fac o pauza de 1 saptamana cu ea ... 1 saptamana nu am mai vorbit ... apoi cand sa o sun sa reiau relatia.. ea vorbea cu un baiat de 27 de ani care lucreaza pe tir.......si ea are 19 ani.. Ce intelegeti de aici ? nu ii plac banii ? nu dupa bani alearga si vrea sa ii aibe ? Parintii ei si cei din familie nu stiu acest motiv... disperarea din sufletul ei si lacomia de a avea bani multi fara munca cinstita... vroia sa plece cat mai repede de acasa unde avea certuri mereu.. tatal ei fiind un om care bea foarte mult si face scandal... venind politia luna de luna la ei din cauza scandalurilor.... Spuneti-mi dvs...
Baiete iar dai cu oistea`n gard. Nu conteaza ce face altul ci numai ce faci tu. Adica greselile tale. Daca altul e rau nu inseamna ca raul tau e mai mic. Si daca sa zicem unul e betiv nu inseamna ca ai circumstante atenunate daca-l talharesti.
Eu nu cred ca o sa ai probleme majore in final dar asta nu inseamna ca ce ai facut nu e mizerabil si ma intristeaza sa vad ca tot ne spui de ea dar nu vad nici un pic de cainta la tine sau constientizarea greselii facute.
Iti urez sa ai minte in viata ca atunci iti faci singur norocul! Si incearca sa te pui intotdeauna si-n locul celuilalt.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
Adrian Horatiu, utilizator
Adica sa intelegem din faptul ca vroia sa faca videochat, ca Dvs ati vrut sa ii faceti reclama? PArerea mea este ca Dvs ati savarsit infractiunea de santaj : ati spus la un moment dat ca ati amenintat-o ca veti publica pozele si pana la urma ati facut-o. Din pacate nici o impacare cu victima nu va poate "salva" dar va poate ajuta. Incercati sa ajungeti la o intelegere cu ea.
Nu am santajat-o ,nu am amenintat-o a-ti inteles gresit.... pozele asa au fost facute cu acest scop dar mi-a fost rusine de rusinea ei sa declar si sa spun la politie plus ca ea are 4 poze eu pe toate 19 cum cer cei de la videochat cu buletin cu fatza..unele mai sexy promitatoare....si nici ea nu a declarat....si nu a spus in declaratie....in plangere...ea s-a dus la politie pe baza ca eu i-as fi aruncat pozele pe acolo si ca le-am postat pe internet dar nu e nimic adevarat... si cu postatu e alta treaba... eu am trimis unor prieteni pozele in privat... e diferenta de a trimite fata de a posta sa vada toata lumea.... doar cativa prieteni de ai mei apropiati le-au vazut nicidecum sa le postez sa le vada sute s-au mii de prieteni... si in al doilea rand in poze zambeste etc... nu a fost fortata si doar eu am fost in camera cu ea atunci cand am facut pozele...e cuvantul meu impotriva cuvantului ei.. plus ca atunci cand eram suparat am zis ca am sa o fac de ras necerandui niimik fara nici un santaj nu nimic doar o simpla convorbire banala cu un al baiat de pe la ea de acolo din sat....atata tot
Stimate domn....de ce nu intelegeti ca ati gresit si ca nu aveti voie sub niciun motiv sa faceti DUMNEAVOASTRA public aceste poze. Eu va sugerez sa nu mai mergeti in armata. Si acest domeniu are nevoie de oameni cu buna crestere si gandire corecta.
Din punct de vedere juridic ati primit toate sfaturile posibile pentru speta de fata. Daca mai sunteti audiat de organele de cercetare, mergeti sau cereti un avocat . Vi s-a mai spus ca din punct de vedere penal, pana acum ,din ce ati scris , fapta nu se poate incadra in penal.....daca totusi ati omis unele amanunte atunci tot avocatul va sti ce sfat sa vi se dea ...dar numai in cazul ca veti mai fi audiat. Daca nu sunteti chemat la audieri nu aveti ce sa faceti decat sa va ganditi la fapta dumneavoastra...dar in mod corect si fara sa va mai gasiti justificari PENTRU CA NU AVETI .

Alte discuții în legătură

Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Fotografie postata pe un site de socializare- plangere penala? CsabiAlexa CsabiAlexa Buna Ziua , ieri seara am facut un grup cu niste prieteni si prietene pe facebook , am povestit si unul dintre prieteni a postat o poza cu el in opostaze goale ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)