avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru poze postate pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru poze postate pe internet

Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ne-am despartit si am avut amandoi niste poze mai intime doar in lenjerie... si au scapat pe net ... si ma trezesc ca dupa 2 luni si ceva de cand nu am mai vorbit cu ea .. a facut plangere la politie impotriva mea... m-au chemat am dat declaratie ,le-am spus tot si cui i-am trimis eu pozele pe facebook la prieteni ... au chemat ca martor pe cativa dintre prietenii mei si cam atat.... in citatia respectiva in care trebuia sa vina la politie ca martor scria dosar penal... ce se poate intampla ? eu nu am mai avut legatura cu ea de mult timp.... plus ca in declaratia ei.. in plangere .. sunt mai multe declaratii mincinoase.. ce se poate face? si daca iau amenda penala apare in cazier? pentru ca vreau sa dau in cadru militar ..Va multumesc frumos si ma scuzati de deranj ,o seara buna ! Astept un raspuns daca se poate ! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
mihaimihai86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilmir1 , utilizator 05:04, 19 Noiembrie 2013
" motivul pozelor facute a fost sa faca videochat"
* iN CE SCOP ? SI CU STIINTA TA.
" niste convorbiri de pe messenger cand spuneam ca o sa trimit pe cineva sa o faca de rusine "
* SI TI-AI PUS PLANUL IN APLICARE. CU CE SCOP ?
" am suflet bun si ca am vrut sa intemeiez o familie cu ea..." OARE ?
" am trimis pozele pe facebook unor prieteni"
* DUPA CE AI FACUT PREGATIRILE PENTRU VIDEOCHAT FOTOGRAFIIND-O...
" daca ea era o fata la locu ei si cu ganduri serioase nu facea anumite poze si etc.."
* NU TU AI FOTOGRAFIAT-O, S-A AUTOFOTOGRAFIAT ? Tu ai avut ganduri serioase ?

Te rog sa nu te superi pentru sinceritate dar ai nevoie de un bun avocat. Ti-am punctat cateva din intrebarile la care va trebui sa raspunzi, te-am pregatit. Gandeste-te cum ar suna o eventuala interpretare a avocatului fetei :
- Tanarul, cunoscandu-i situatia familiala si financiara, trecutul amoros, a incercat sa profite de fata si sa o foloseasca .
A-ti inteles gresit... eu nu vroiam sa mai stau cu ea apoi nu ma lasa in pace se taia la vene si etc... nu am profitat de nimeni pozele sunt facute cu acordul ei...mi-a facut si ea mie si eu ei... intentionam sa ne mutam cu chirie amandoi sa ne angajam dar ea vroia bani mai multi si eu nu m-am mutat cu chirie ca nu am vrut pentru ce...eu am avut intentii bune.. nu am incercat sa profit ba chiar ea a deschis subiectul... am spus la nervi.. nu a fost nici un plan in actiune,ea era disperata si sa faca orice de bani aici nu e vorba de influenta s-au sa o corup eu,eu nu am facut acest pas,ea este tapul ispasitor dupa ce ca e cum e .. tot ea depune plangere pentru ce? pentru defaimare? hai sa fim seriosi ,eu am fost cel care nu a vrut ,dar eu nu am zis asta de rusinea ei si plus altele... ea mai pe inteles a fost o tuta... dupa ce ca mi-am vazut de viata mea tot incearca sa gaseasca ceva sa imi faca rau , plus ca a depus plangere doar pt poze aruncate prin sat si poze postate pe facebook... e difenreta intre a posta poze si a trimite unor prieteni apropiati asa cred eu din punctul meu de vedere... si cu aruncatul pozelor prin sat chiar nu stiu... poate fi o cacealma din partea ei s-au adevarat cine stie,ea e genu de persoaca care ii plac banii si ar face orice si mama ei la fel... poate vrea sa traga ceva dupa mine despagubiri sau sa ajung la o intelegere sa le dau bani... dar pentru ce? Sa ne mutam in chirie nu s-a ajuns,sa facem videochat nu s-a ajuns,poze postate pe alte conturi cum spune ea .. nu exista asa ceva ,nu sunt dovezi doare vorbe ..minciuni.. si mai e poza care e la dosar presupusa ca a gasit=o in comuna... si alta chestie cand eram suparat am zis unui prieten din partea ei acum 3 luni de zile ca am sa o fac de ras.. si ea depune plangere dupa 2 luni de la acea convorbire care o am si eu pe messenger ? dupa ce mi-am vazut de treburile mele tot .. spuneti-mi dvs
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
mihaimihai86, utilizator
nu caut scuze, si in al doilea rand daca ai fi fost in locul meu ai fi gandit altfel... nu ai cum sa spui despre mine ca am facut o chestie jegoasa... dar ea de ce s-a jucat asa stiind ca eu am ganduri curate ? de ce a facut pozele... . esti prea glumet inseamna... am recunoscut ca am dat pozele unor prieteni si gata si la politie si celor care m-au invinuit.. nu am mintit cu nimic ! eu aici am scris ce se poate intampla (cel mai rau lucru) ,daca afecteaza cazieru si cam atat ..pana unde se poate merge ;)
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
mihaimihai86, utilizator
Draga mihaimihai86. Nu suntem rude, nu ne conoastem, nu-ti vreau raul( Doamne fereste!),Tot ce ai relatat te acuza si pot fi folosite de fata in plangere ca probe. Vorbele nu se cos la dosar si nici intentiile nu pot fi probe. Ti-am pus in fata aspecte care te incrimineaza ca sa te pregatesti la o lupta grea unde singura ta arma defensiva va fi un bun avocat. .Scenariul pe care ti l-am regizat poate fi real si aplicat de avocatul fetei.Iti doresc sa ai castig de cauza in jocul murdar pe care l-ai practicat
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
petricadracea, utilizator
Eu nu ma scuz ! Am recunoscut si imi asum tot ce am facut...asta este... daca vi s-ar intampla aceeasi problema ca si a mea.. va spun eu sincer ca nu a-ti mai vorbi si nu a-ti mai gandi asa... doar sa va pune-ti in locul meu.. cat si despre acele poze.. le-am dat la suparare nervi intr-o seara apoi mi-am vazut linistit de viata mea...atata tot... si dupa luni de zile sunt chemat pt o plangere..

Alte discuții în legătură

Hartuire sau santaj? caceramona caceramona buna ziua, am o prietena care are probleme cu fostul prieten , dupa ce a decis sa se desparta de el pt ca o batea .. acesta nu ii da pace a facut rost de ... (vezi toată discuția)
Fotografie postata pe un site de socializare- plangere penala? CsabiAlexa CsabiAlexa Buna Ziua , ieri seara am facut un grup cu niste prieteni si prietene pe facebook , am povestit si unul dintre prieteni a postat o poza cu el in opostaze goale ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)