Buna ziua,
va trimit acest mesaj in speranta ca ma veti ajuta sa rezolv problema cu care ma confrunt in momentul de fata.
Am fost inscrisa la un medic de familie din Drobeta Turnu Severin, insa deoarece de 10 ani locuiesc in Timisoara (fara un domiciliu stabil, deci adresa din buletin imi este tot in Mehedinti) am hotarat sa imi schimb medicul de familie cu unul din Timisoara.
In luna septembrie i-am dat toate actele necesare inscrierii la cabinetul dumneaei (copie CI, adeverinta de la locul de munca). In luna noiembrie, la doar 2 luni dupa ce ma inscrisesem la dansa, am avut o problema de sanatate, iar doamna doctor m-a tratat in ultimul hal, spunandu-mi ca ea nu are timp de mine (desi aveam programare pentru consultatie), sa ma duc la urgente, ca nu stie ce sa imi faca (mentionez ca era vorba de o raceala). Am fost la urgente, unde era cat pe ce sa nu fiu primita deoarece doamna doctor nici nu se obosise sa imi dea vreun bilet de trimitere. Apoi, dupa ce am primit tratamentul si concediul medical de la urgente, am revenit la medicul de familie pentru a primi o reteta compensata si a mi se elibera concediul medical - am inteles ca doar medicul de familie putea sa il dea. Din nou, acelasi "tratament" urat din partea doamnei doctor: a zis ca ea nu poate sa imi elibereze reteta compensata, si ca nu poate sa imi dea concediu ca nu e de competenta dumneaei.
Fiind satula de astfel de tratamente din partea unui medic, care se presupune ca ar trebui sa imi ofere serviciile pentru care contribui cu un procent lunar din salariul meu, am hotarat sa imi caut un alt medic de familie. Mergand pe recomandarile prietenilor, am gasit un alt doctor. Problema ar fi ca din ce am citit trebuie sa astept 6 luni pana la schimbarea medicilor de familie. Mi se pare absurd sa fiu obligata ca in acest timp sa fiu inscrisa la acea doctora care m-a primit in modul pe care vi l-am descris mai sus. Stiu, ca pana la implinirea a celor 6 luni minime dupa care imi pot schimba medicul de familie mai sunt 2 luni, deci nu un timp atat de mare, insa in momentul de fata chiar am nevoie de consultul unui medic competent, deoarece am din nou probleme de sanatate si nu as dori sa platesc consultari particulare din moment ce contribui lunar cu procent din salariul meu catre casa de asigurari medicale.
Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati ce as putea face in aceasta situatie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
gabryelle2503 , utilizator
09:45, 3 Februarie 2019