avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Au fost publicate normele de aplicare a modificarii ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Au fost publicate normele de aplicare a modificarii codului fiscal referitoare la impozitul forfetar

Avocatnet.ro va prezinta in varianta integrala HG nr. 488/2009 - completarea Normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal.

Pentru a le citi, va invitam sa vizitati articolul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Pana la urma, cat de rea este o astfel de lege?
Cam scump biletul de teatru pe care am fost obligati sa il cumparam, de timpul pierdut pentru a privi aceasta piesa de teatru ce sa mai vorbim...:O
impozitul forfetar este neconstitutional , pentru ca prin constitutia romaniei se garanteaza drepturi egale pentru toti cetatenii, iar prin acest impozit se face o diferentiere clara intre cei cu cifra de afaceri mici si cei cu cifra de afaceri mare, creeandu-se un avantaj foarte clar firmelor cu rulaj mare. faceti o mica comparatie, astfel:
- pentru o cifra de afaceri de 12.000 euro trebuie platit impozit 2.200 lei (500 euro) euro, iar pentru o cifra de afaceri de 30.000.000 euro se plateste 22.000 lei, doar de 10 ori mai mult, pe cand cifra de afaceri este de 2.500 ori mai mare.
de aici rezulta ca este o adevarata concurenta neloiala a firmelor mari cu ajutorul guvernului, prin care se urmareste anihilarea firmelor mici si pentru a acapara totul.
Curtea Constitutionala tocmai a spus ca este constitutional... pe ce criterii... doar ei stiu...
Sa vedem cine o sa-l plateasca!
Am o propunere: GREVA!
Sa facem greva si sa nu mai platim o luna taxele si impozitele catre buget.

Poate atunci ii constientizam pe domnii guvernanti de aberatiile pe care le produc!

Cica e constitutional!

Alte discuții în legătură

Legi neconstitutionale in vigoare zinca iulian zinca iulian Legea impozitului forfetar -- lege neconstitutionala . impozitul forfetar este neconstitutional , pentru ca prin constitutia romaniei se garanteaza ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar stelian67 stelian67 Am initiat o actiune in instanta bazata pe ilegalitatea impozitului minim garantat. Exista vreo sentinta ,hotariere ... admisa ? M-ar ajuta sa invoc ... (vezi toată discuția)
Cresterea tva (la 24%) este neconstitutional Stefan021 Stefan021 Cresterea TVA la 24% (propus de guvern) pentru [u]anul in curs[/u] pot fi considerat neconstitutional... TITLUL I Dispozitii generale /CAP. II ... (vezi toată discuția)