alexandranita a scris:
vreau sa stiu cu ce se poate indrepta angajatorul impotriva mea, sa repar eu prejudiciul???daca poate? care ar fi solutia?? pana la urma am fost si eu inselata.
Angajatorul dumneavoastra cu ce a gresit fata de dumneavoastra pentru a suporta pierderile?
Nu v-a asigurat acea securizare a zonei de lucru dat fiind ca este vorba de un sediu de
"Schimb valutar"?
Nu v-a facut carte de munca si nu a platit datoriile catre stat avand angajat pe dumneavoastra?
Era angajatorul cu dumneavoastra si v-a distras atentia la momentul schimbului valutar pomenit de dumneavoastra?
Probabil ca singura greseala pe care a facut-o ca angajator a fost ca v-a angajat pe dumneavoastra o persoana care fuge de raspunderea greselii facute. Este jenant sa auzi despre asemenea subiecte care cer ajutorul de a se plafona in momentul in care cu certitudine au gresit.
Omeneste ar fi sa gasiti o alta cale de rezolvare a situatiei si nu a te dezvinovati ca
"pana la urma am fost si eu inselata".
Greseala este efectiv a dumneavoastra, cu regret trebuie sa plusez si sincer imi pare rau de cele intamplate fiindca stiu cum se castiga un ban muncit cu toate ca diferenta intre munca mea fata de a dumneavoastra este una fizica dar care cere si multa atentie dat fiind ca nu pot gresi de 2 ori fata de dumneavoastra care ati gresit si veti munci probabil sa va rescumparati greseala.
Mult succes in rezolvarea (NE)cazului.