avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vom fi iarãsi ce am fost sau Vom fi iarasi ce-am ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vom fi iarãsi ce am fost sau Vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta?

PDL si PNL se unesc.
Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra.

Am editat mesajul pentru ca am scris sub impresia imaginilor de pe TV si nu prea aveam cuvinte. Nu ca acum as avea mai multe :)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 17:07, 26 Septembrie 2014
petricapetrisor a scris:

"Vreau să fiu foarte sincer, eu sunt la final de mandat, nu mai am de ce să mint sau să mă prefac."

hai ma si tu, petrica.

chiar daca omu' avea de ce sa minta si sa se prefaca in cursul mandatulu, el n-a facut-o. asta ii demonstreaza caracterul 'beton', il ridica in ochii lumii. este de neinlocuit, imposibil sa se (mai) gaseasca altu' ca el.:D

da' ce zici tu daca-l dovedeste pe ponta 'ciripel' ('sifonar')?:tease:

Nu are cu ce sa-l dovedeasca. basescu joaca la cacealma, ca de obicei.

"Inca mai cred ca candidatii au timp ca inainte de a-si depune candidaturile, sa spuna public, sa-si completeze CV-ul, daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu.

Intrebare: Si daca n-au facut lucrul acesta, il veti spune dvs ?

Da, pentru ca am obligatia s-o spun. Am obligatia s-o fac. Exista lege care interzice serviciilor sa-si faca cunoscute retelele, ofiterii acoperiti, ofiterii descoperiti si asa mai departe, dar cand discutam despre functia de presedinte al Romaniei, nu poti sa nu informezi, nu spune nimeni s-o faca serviciul, ca n-are voie prin lege, dar candidatul are obligatia s-o faca. Candidatul are obligatia s-o faca. Si voi fi in masura sa va aduc probe ce inseamna acest dublu buton.

Intrebare: Deci veti face cu siguranta acest lucru.

Da. Ar fi necinstit din partea mea. Ar fi necinstit. Sigur, va trebui rapid o hotarare judecatoreasca pentru ca altfel serviciul nu poate sa faca publica apartenenta sau fosta apartenenta. Insa, nu poti sa fii presedintele Romaniei si sa existe riscul sa ai dubla comanda.
Daca suntem o tara democratica si vrem sa alegem un presedinte care stim ca va actiona numai in interesul national, numai dupa constiinta lui, si nu dirijat, trebuie s-o fac."
- basescu 09.09.2014

El nu a actionat in interes national in acesti 10 ani si atunci se pune intrebarea logica: basescu are dubla comanda ?
l-o da/nu l-o da basescu pe ponta in gat (probabil nu-l va da, stie el de ce) ca are "dubla comanda", da' uite, ca exemplu, fapte:

vara 2012

1. ponta da ordonata de organizare referendum demitere basescu fara cvorum;
2. parlamentul-l suspenda pe basescu in vederea demiterii prin referendum;
3. ponta organizeaza referendum de demitere... cu cvorum!!!:slap:

actiunile 1 si 3, evident, nu pot fi comandate de la acelasi buton.:magic:

petricaaa, sunt o puzderie de elemente care indica manutzele lu' basescu&ponta in toata treaba asta...

"coabitarea" va continua.

cu rolurile inversate.

petricapetrisor a scris:

Nu cred asta.

petrica, se pare ca ai dreptate...

martie 2011

Băsescu: "Ponta nu va fi prim ministru in mandatul meu de presedinte al Romaniei”.

[ link extern ] /

19.09.2014

Ponta: "Nu o să-l accept niciodată pe Traian Băsescu prim-ministru.":tooth:

[ link extern ]

Acuma, tu daca pui semnul egal intre varsaturile cotrocenistului actual si declaratiile lui Ponta, treaba ta.

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cum ne alegem viitorul presedinte? de el depinde si cum vor arata viitorii ministri ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Desi mai este cam 1 an pana la alegerile viitoare pentru presedinte, se agita apele. Tot mai des presa scrisa si vorbita abordeaza subiectul, inclinand balanta ... (vezi toată discuția)