avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... lnfiintare fundatie si camin de batrani particular
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

lnfiintare fundatie si camin de batrani particular

Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: rojenka , utilizator 08:49, 7 Ianuarie 2024
cred ca degeaba puneti aici intrebari daca vrei sa deschideti un SRL, caci aici e un forum dedicat organizatiilor non-profit, deci SRL nu se incadreaza
Buna ziua. Am citit comentariul dumneavoastra si ma intereseaza sa aflu daca aveti vreo experienta in transformarea unor unitati de cazare turistica in camin de varstnici. Dispune de o pensiune turistica in judetul HD ( 17 camere, 2 apartamente, restaurant, sala de conferinte etc ) . Va multumesc.
Doresc si eu sa fiu contactat pentru a deschide un camin pentru batrani in Galati cu fonduri europene nerambursabile.
Am cladire si teren.
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
Willy D, utilizator
Bună ziua. Ne gândim și noi sa înființat un cămin de batrani și am dori mai multe informații., dacă se poate sa va contactam în privat. Noi locuim în Iași.
Mulțumesc
Buna ziua!
Din dorinta de a respecta o promisiune facuta cuiva drag, as dori sa deschid un centru de consiliere psihologica. Spatiul exista deja, intr-o statiune turistica, dar m-ar interesa care ar fi pasii spre autorizare. Serviciile oferite ar trebui sa fie in regim "pachet de vacanta" sau ceva similar si sa se adreseze doar bolnavilor care au inca capacitatea de a-si controla propriul tratament ( exclus tratamente/ingrijiri medicale ce necesita asistenta medicala profesionala). Ati putea sa ma ajutati cu citeva indrumari, va rog?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființarea unui azil de bătrâni Monica S Monica S Buna seara, ce acte implica înființarea unui azil de bătrâni? (vezi toată discuția)
Camin de batrani lasculuca947 lasculuca947 As dori o parere avizata in privinta atragerii unor fonduri europene ptr amenajarea si dotarea la standarde europene a unei vile in camin de batrani situata ... (vezi toată discuția)
As dori sa infiintez un camin (azil) de batrani in mediul urban cu fonduri nerambursabile 100%, se poate? inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa infintez un camin de batrani cu fonduri nerambursabile 100%, mentionez ca detin un spatiu in mediul urban cu teren, suprafata spatiului fiind de ... (vezi toată discuția)