ioanbutariu a scris:
Eu nu prea vad efectele. Vedeti autostrazile care nu se construiesc din cauza furturilor si a spagilor la care nu se inteleg cei care decid...
Imediat dupa ce a devenit Ponta si au avut loc alegerile ce au mai schimbat configuratia grupurilor parlamentare, au schimbat alesii locali... am auzit vaicareala unora ca se construieste prea mult, ca lucrarile sunt electorale, ca orasele s-au transformat in santiere...
Eu am simtit efectele direct avand restrictii de ciculatie atat in oras pe multe strazi cat si pe soselele nationale unde s-a circulat cu restrictii, cu semafoare puse de constructori samd. Asa s-a finalizat intr-un an pasajul din intersectia cea mai apropiata de mine, unde era santier de 7 ani dar unde lucarile au fost sistate de pedelei si-ai lor. Asa putem circula acum pe soseaua europeana Iasi - Barlad - Tisita spre Bucuresti, de exemplu, modernizata asa cum nu a fost niciodata in intreaga sa istorie. Si sunt inca multe asemenea obiective in lucru ori finalizate. Numai cine nu vrea nu le vede.