Adriantot a scris:
Imediat dupa ce a devenit Ponta si au avut loc alegerile ce au mai schimbat configuratia grupurilor parlamentare, au schimbat alesii locali... am auzit vaicareala unora ca se construieste prea mult, ca lucrarile sunt electorale, ca orasele s-au transformat in santiere...
.....
Vedeti autostrada Nadlac - Arad, neconstruita inca, etc. Daca vrem sa avem o sansa in Europa, trebuie cumva conectata Romania de Europa. Politicieni nu vad asta, ei doar se cearta pe tema cine a facut mai putin. Eu cand angajez o persoana nu ma intereseaza ce parere are despre cel pe care il inlocuieste ci ce va face. Ar fi bine ca promisiunile electorale sa fie facute notarial si la sfarsit de mandat daca nu s-au indeplinit sa raspunda penal pt inselatorie, sau macar sa nu mai aibe voie sa candideze vreodata. M-am saturat de minciunile acestor politicieni.
Eu nu vad efectele pt ca nu exista. Treceti in Ungaria in partea dinspre Romania si veti vedea alta lume la doar 20 km de granita, ca sa nu mai vorbesc de partea cealalta a Ungariei dinspre Austria. Romania e la marginea UE si la figurat, nu numai la propriu. Eu nu vobesc de cazuri particulare, pt ca as fi ipocrit sa spun ca mie imi merge rau, dar vorbesc in general. Nu pot sa cred ca in momentul in care furi te mai gandesti la binele general.