In urma divortului amiabil, fostul sot nu-mi permite sa stau in casa, imobil dobandit in timpul casatoriei noastre, se considera proprietar absolut, desi domiciliul meu este acelasi. Cum pot reintra in locuinta mea, fiind coproprietar in actul casei? Precizez ca el propune partajul la notar daca sunt de acord sa devina proprietarul absolut al casei, lucru inacceptabil.
Ati plecat din casa acum ceva vreme sau cum ati ramas in afara casei ? V-ati mutat din casa, ati plecat la piata si nu v-a mai primit cand v-ati intors , cum a fost ?V-am mai intrebat..
Va puteti lua avocat, pare ca aveti nevoie.
Fostul sot m-a amenintat cu violenta fizica daca ma gaseste acasa, unde a dorit sa vina cu alta persoana la care statuse doua luni, dupa revenirea din voiaj. Stiind cum reactioneaza in anumite situatii neonorante pentru el si temandu-ma de scandal, m-am dus la casa parinteasca in urma cu o saptamana. Dar nu mai permite intrarea in locuinta decat in prezenta politiei. Frica mea de el si de scandal public ma paralizeaza. Nu stiu cum sa ma apar.
In cazul dumneavoastra e putin probabil ca el va accepta partaj voluntar( amiabil), singura solutie ramane sa gasiti un avocat si sa deschideti procesul de partaj si divort, dupa ramanerea definitiva a sentintei veti ramane fiecare cu ce a hotarat instanta.
In urma divortului amiabil, am acelasi domiciliu, dar fostul sot imi interzice accesul in locuinta. A acceptat partajul voluntar, insa doreste sa devina proprietarul absolut al casei.
Nicio problema, sa va dea sulta pt partea dvs.
Nu trebuia sa fi plecat din casa, venea, facea scandal , chemati politia. Acum e mai greu sa intrati in casa.