Patrick_ a scris:
E evident că în acest caz ați întârziat soluționarea cauzei.
Între timp, dosarul cauzei va rămâne la instanța de fond, dar nu se va mai judeca până nu vine soluția de la instanța superioară.
Pai, interesant este ca, din data de 11.11.2014, cand am declarat apelul... s-a mai judecat un termen in 2.12.2014, la care instanta a ignorat cu eleganta existenta apelului :)
In fine, la acel termen nu s-a intamplat nimic interesant, ci doar am cerut un nou termen pt studierea raspunsului la interogatoriu, motiv pt care am considerat ca nu e cazul sa persist asupra suspendarii judecatii.
am atacat separat încheierile despre care știam că se atacă doar odată cu fondul... are legatura cu discutia cealalta.
Deoarece incheierile respective sunt aberatii monumentale, nu vreau sa mai astept inca 10 termene, pana se termina fondul, ca sa primesc o decizie aberanta si sa creasca exponential cheltuielile de judecata.
Ci vreau ACUM sa confisite Curtea de Apel dosarul de la Tribunal, sa il judece Curtea de Apel!
Deoarece judecatoarea de la tribunal este corupta, in relatie cu avocatul intimatei. (CA mi-a respins totusi cererea de stramutare)
Patrick_ a scris:
nu se mai trimite tot dosarul la instanța superioară ci doar o copie a încheierii atacate, iar instanța superioară se va pronunța asupra admisibilității cererii
Nu mi se pare deloc ca pe noul cod e totuși mai bine decât pe cel vechi...daca rezultatul este neadmiterea în principiu a apelului declarat împotriva încheierilor!!!
IN ACEST CAZ, eu am scris in cerere ca voi comunica motivele de apel la primul termen.
Dar nu va exista niciun prim termen daca va fi declarat inadmisibil, deci ar trebui sa comunic motivele de apel deja???
Intre motivele de apel vreau sa invoc si exceptia de neconstitutionalitate cu privire la prevederea ncpc ca nu se pot ataca incheierile decat odata cu fondul!
Am vbit pana acum cu mai multi avocati, insa singurul raspuns elucidant si cat de cat favorabil l-am primit abia acum, din partea dvs:)