u.b.i.k. a scris:
avocat_lascoschi a scris:
Este dreptul dvs. sa credeti ca omul se trage din maimuta.
S-a dovedit stiintific ca nu este asa.
Nici cand nu era dovedit nu am crezut o asemenea gogomanie...
Omul nu se trage din maimuta. Maimutele actuale si omul au un stramos comun. Cine a dovedit ca omul si maimuta n-au un stramos comun? Dati-ne si noua link-ul \\"studiului stiintific\\" sa ne minunam.
Aaaa, ca de obicei nu e nici un link ci va urma o alta postare plina de generalitati? Ei, ce sa-i facem, asta este religia: O poveste plina de vorbe aparent intelepte, dar fara nicio logica sau temei. .
Pana nu demult se sustinea ca omul se trage din maimuta.
In fine...
Acum se sustine ca omul are stramos comun cu maimuta...
Eu nu cred asa ceva.
Nu e vorba numai de faptul ca nu ma simt ruda indepartata cu maimuta...
Existau candva oameni care sustineau ca unii oameni arata ca maimutele si este o dovada aceasta...
Nu cred ca este...
Logica religiei este de-a dreptul covarsitoare daca o poti analiza cu atentie.
Exista exemple concrete si nu generalitati.
Invierea lui Lazar este ceva concret.Ce vreti mai concret de atat?
Invierea este ceva concret si nu ceva exprimat la modul general.
Dvs. banuiesc ca ati vrea ca oamenii sa invie si astazi asa pur si simplu...
Gresesc?
S-a spus de Isus ca religia crestina se va intinde pe tot pamantul si s-a intins.
Faptul ca niste evrei au vorbit in limbi straine acolo unde au plecat sa predice este ceva concret si chiar daca nu pare de crezut se confirma.Faptul ca nu au facut cursuri de limbi straine este ceva concret.
Ce anume constituie generalitate cand totul este concret?
Ca nu ati fost acolo cand a inviat Lazar?
Aceasta sa fie problema?
Sau...ca stiintific nu se poate dovedi invierea?
Dvs. vreti sa se faca in laborator invierea...
Pai...daca vreti asa ceva, este clar ca nu ati inteles nimic si nici nu aveti cum sa intelegeti vreodata...
Savanti nu au cum sa faca asa ceva...
Revenind la religia musulmana care nu are nicio legatura cu crestinismul si este bine sa se retina acest aspect, aceasta constituie un mare pericol intrucat este cea mai tanara religie si toti marii invatati sustin acest lucru.
Este bine sa nu fie atatati...
Este o cauza falsa cauza lor dar daca ei asa cred este bine sa fie lasati in pace si sa nu fie atatati.
Ar putea sa fie cu totii extirpati in timp relativ scurs dar nu este nici crestinesc si nici normal a se proceda asa intrucat nu toti sunt teroristi.
Lumea a inceput sa confunde religia crestina cu islamul si sunt lucruri total diferite.
Altii confunda religia catolica cu cea ortodoxa care este cea de baza si prima care a existat...
Ortodoxismul nu a avut inchizitie.
A fost mereu cu pacea...
Catolicismul a avut inchizitia...