Buna seara,
Inca nu am depus actele de divort, urmeaza saptamana care vine. Intre timp copii sunt cu sotia, la tatal ei.
Copii sunt minori, am fost activ in cresterea lor; problema este ca de 4 zile nu mai raspunde la telefon, la sms si nu i-am mai vazut. I-am cautat la resedinta de acum, nu sunt la locul de joaca; din vecini (traim in acelasi oras) stiu ca sunt ok copii.
Insa vreau sa ii vad, sa ii iau acasa la mine (domiciliul lor in primii 2.5 ani). Am inteles de ord. pres., dar este vacanta judecatoreasca, cum se procedeaza acum la urgenta?
Multumesc anticipat.
Atunci daca aveti si bona de ce nu va duceti sa luati copii, sa-i aduceti la ei acasa si doamna sa aiba program de vizitare?
In ora in care aveti acces la ei, ii luati si ii duceti la casa lor. Pana la urma de ce mama sa aiba dreptul sa plece cand vrea si unde vrea cu copii iar tatal doar sa se execute?
Pentru ca ar insemna alti nervi, alte certuri si presiune pe ei. Vreau sa imi mentin interesul lor in vedere, nu neaparat al meu. Imi imaginez tipete la usa si un du-te vino cand sunt afara. Sunt atasati si de mama lor, nu am inima sa fortez. Ma gandesc ca astfel castig, dar mijloacele...
Da, aveti foarte mare dreptate, daca ati lua copii la dumneavoastra ar iesi mare scandal si ar fi multa presiune pusa pe ei dar, interesati-va exact care sunt complicatiile care pot sa apara in relatia dumneavoastra cu copii pe viitor.
Daca dupa divort fosta va decide sa nu ii lase deloc la dumneavoastra, pot trece ani de zile pana sa-i revedeti si asta cu toate deciziile instantei de partea dumneavoastra.
Iar pana in momentul de fata fosta nu da semne ca ar pune interesul superior al copiilor mai presus decat orgoliul ei.
Imi pare foarte rau daca asta s-a inteles din postarea mea.
Cu tot respectul insa e ceva ce nu inteleg doamna Avlil, doamna a plecat cu copii de acasa si nu-si lasa sotul sa-si vada copii decat o ora. Cine ii da ei dreptul de a stabili acest lucru?
Daca domnul care teoretic are drepturi egale cu ale sotiei ( sunt inca casatoriti) ia copii si ii duce in casa unde au crescut inseamna ca e vorba de rapire?
Nu ar fi rapire daca dupa ce au divortat ii ia cand nu are program de vizita?
In plus, dorinta mea a fost de a prevenit userul despre problemele care pot aparea dupa divort. Pentru ca atunci cand divortezi habar nu ai de o gramada de lucruri si le aflii prea tarziu,cand te lovesti de ele si vezi ca desi te duci la Protectia Copilului, politie si executori judecatoresti si tot nu poti sa-ti vezi copii. Iar in cazul asta cand nici nu au divortat si domnul a ajuns la mila doamnei sa-si vada copii , sansele ca aceste probleme sa fie si dupa divort sunt maricele.
Divort si soacra
irisg
Sunt in plin divort cu sotul meu si avem doi copii minori. Pana ce nu am intenat divort sotului totul a fost ok intre copii si mine. Soacra fiind cea care avea ... (vezi toată discuția)