Buna seara,
Inca nu am depus actele de divort, urmeaza saptamana care vine. Intre timp copii sunt cu sotia, la tatal ei.
Copii sunt minori, am fost activ in cresterea lor; problema este ca de 4 zile nu mai raspunde la telefon, la sms si nu i-am mai vazut. I-am cautat la resedinta de acum, nu sunt la locul de joaca; din vecini (traim in acelasi oras) stiu ca sunt ok copii.
Insa vreau sa ii vad, sa ii iau acasa la mine (domiciliul lor in primii 2.5 ani). Am inteles de ord. pres., dar este vacanta judecatoreasca, cum se procedeaza acum la urgenta?
Multumesc anticipat.
Bona in urma plecarii s-a dus acasa, nu avea sens sa vina. Insa bona este ruda si nu doreste sa se angajeze in alta parte, ar revenii daca este nevoie.
Nu sunt de acord cu luarea lor, moral tot "rapire" se numeste, doamna a plecat cu ei cu acordul meu. Doar ca acordul meu includea sa avem "custodie"comuna pana la divort. S-a pierdut pe drum...
Multumesc, stiu ca aveti dreptate, acum este mierea si dupa urmeaza greul. Sunt pregatit pentru asta, insa acum incerc sa previn pe cat se poate; pot sa fiu domn dar pot sa fiu si golan.
Doar ca prefer sa nu...suntem noi la razboi si sufera doar copiii
Domnule edi0220, este foarte bine ce faceti, repet, imi cer scuze daca poate parea ca va imping spre asa ceva nu este intentia mea asta cat sa-mi lamuresc ceva.
Dumneavoastra ati fost de acord ca cei mici sa plece avand custodie comuna, daca ati fi stiut ca o sa ajungeti sa-i vedeti doar prin parcuri o ora pe saptamana i-ati mai fi lasat sa plece,ar mai fi avut doamna acordul dumneavoastra?
Faptul ca acum domnului respectiv i se dau copii doar o ora pe saptamana, lucru care nu este dorinta sa, asta nu consituie rapire?
cu siguranta aveti dreptate, insa merita? Eu as vrea sa incerc prin alte variante, ea aplica astfel de variante stiind ca eu voi face astfel incat copii sa nu sufere. Nu scandal, tipete in prezenta lor.
Multumesc inca odata pentru sfaturile utie, insa o sa incerc pe cat se poate prin unelte legale si cu ajutorul organelor competente. Practic, daca ea s-a coborat la nivelul asta, anii trecut si nu vreau sa fac la fel.
Va felicit pentru atitudinea dumneavoastra. Este in primul rand in avantajul copiilor dumneavoastra sa nu fie prinsi la mijloc intr-un scandal de acest fel.
Nu sunt de acord. In primul rand cred ca nu stiati ce inseamna custodie comuna in legislatia noastra si poate ar trebui sa va informati mai temeinic. In practica, e exact ce aveti azi.
E prost, insa asta e realitatea. intr-un fel, userul Ony2k2 despre asta doreste sa va atentioneze cred.
Informati-va cat mai bine. Verificaati sursele.
Divort si soacra
irisg
Sunt in plin divort cu sotul meu si avem doi copii minori. Pana ce nu am intenat divort sotului totul a fost ok intre copii si mine. Soacra fiind cea care avea ... (vezi toată discuția)